Clickmed
programare rapida la medic

Test negativ raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de christine86 cu 10 ani in urma

Buna ziua!Exista oare posibilitatea sa iasa testul negativ si totusi sa fiu insarcinata?In data de 07.07 am avut contact sexual,chiar in ziua ovulatiei,cm trebuia sa imi vina in data de 21.07,mentionez ca de regula am un cm regulat,cam de 28 zile.Astazi la 5 zile de intarziere am facut un test si mi-a iesit negativ.Totusi am multe simptome care imi dau de gandit ca as putea fi,cel mai concludent fiind sanii,care s-au marit,nu dor ce-i drept,dar mameloanele s-au inchis la culoare,lucru ce nu mi s-a mai intamplat pana acum,burta ma doare ca atunci cand trebuie sa imi vina,doar ca sunt dureri mai mici si nu sunt constante,dupa ce mananc raman cu un gust amar in gura,merg foarte des la toaleta,in prima saptamana am avut stari de somnolenta foarte accentuate..chiar nu stiu ce sa mai cred,sunt foarte dezamagita mai ales ca imi doresc un bebe enorm

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Test negativ"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Da, exista aceasta posibilitate. Pentru confirmare, puteti determina HCG din sange- care va creste in cazul unei sarcini.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Advertisement
christine86 (acum 10 ani)

Am mai facut astazi un test si tot negativ a iesit.Am deja 10 zile de intarziere si sanii sunt din ce in ce mai maro si au inceput sa ma doara.Nu inteleg care e cauza?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabriela8190 (acum 10 ani)

buna si eu am cam aceasi problema de 8 zile mi-a intarziat menstruatia am facut test de sarcina si a iesit si a doua liniuta dar se vede foarte putin..iar dupa vreo 2 zile am m-ai facut unul si a iesit negativ.desi am simtomele unei sarcini...nu stiu ce sa cred ar fi minunat daca as fi insarcinata..mult noroc sa fi insarcinata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabriela8190
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabriela8190
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.