Clickmed
programare rapida la medic

E indicat sau nu un purificator de aer in astm bronsic?

Boli respiratorii
Intrebare postata de Eugenia O. cu 10 ani in urma

Buna seara! Sint diagnosticata cu astm bronsic infecto-alergic cu reducerea VEMS cu 46%.Fac crize destul de des la contactul cu substante si produse de igiena sau de curatenie, pe care am invatat cum sa le evit. Insa nu pot evita poluarea orasului, polenul, acarienii, fumul de tigara din diverse locuri. As vrea ca macar in propria-mi locuinta sa pot beneficia de un aer mai curat si, prin urmare, ma gindesc la un purificator de aer, dar parerile pro si contra folosirii unui astfel de aparat, m-au pus in incurcatura. Va rog frumos sa-mi spuneti daca ionizarea si ozonul care rezulta in urma folosirii purificatorului sint iritante pentru plamini si contraindicate in afectiunea pe care o am. Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E indicat sau nu un purificator de aer in astm bronsic?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Diva_mom (acum 10 ani)

Buna, si eu intrebam ceva similar legat de necesitatea de a lua un purificator in camera copilului, tot cu astm. Mi-a raspuns atunci un medic, cum ca ar fi indicat. Acum, am tot cautat informatii despre ele, ionizatoarele mi se par o optiune buna. Sunt pareri pro si contra, dar in strainatate se folosesc foarte mult. Am gasit un blog despre purificatoare -http://purificator-sharp.ro/, am mai citit si documentatie... Nu prea le-am gasit insa in magazine. Dar eu caut sa iau unul, cred ca dintr-asta care foloseste ionizarea aerului. Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Diva_mom
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Diva_mom
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marion_grey (acum 10 ani)

Buna, eu am un purificator de aer luat acum vreo doua luni de la Domo. e tot sharp, mi l-au recomandat baietii cand l-am luat, e ionizator cu ioni pozitivi si negativi. pot sa-ti spun ca mi se pare intr-adevar ca aerul este mai respirabil, ca dorm mai adanc. iar tenul meu e mai curat, acum nush daca e singura cauza.
din ce spun ei, e super indicat in cazurile de astm, alergii de respiratie, chiar alergii de piele, zic ca elimina si virusuri. eu m-am interesat mult inainte sa-l iau, dar studiile sustin folosirea, in japonia, NYC, am intalnit in hotel. cu alte cuvinte, recomand, si din ce stiu este util si in cazurile de astm bronsic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marion_grey
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marion_grey
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ALEXANDRU (acum 10 ani)

Buna, eu am primit prin intermediul unei campanii de promovare un purificator, timp de 5 zile spre testare si pot spune ca am fost multumit de el, nu sufar de vreo boala dar am simtit diferenta. de campanie am dat pe facebook, nu stiu daca mai este campania de testare gratuita dar poti incerca aici https://www.buenotech-shop.ro/index.php .
Multa sanatate doresc la toata lumea!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.