Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot lua legatura cu domnul doctor bradisteanu

Boli de inima Cardiomiopatie hipertrofica Hipertensiune pulmonara
Intrebare postata de dragusinio80 cu 10 ani in urma

Domnule doctor , ma numesc ghiga dragos, am 32 ani si ma cofrunt cu o boala grea, care ma bintuie de cind m-am nascut, avind o malformatie congenitala la inima de la nastere. Am fost operat in anul 1988 la tg. mures, de catre doctorii: deac radu, liebhart mihail si cioata dan. Operatia fiind de :corectie totala primara in circulatia extracorpereala (inchidere DSV cu petec de "dacron", valvuloplastie mitrala, valvuloplastie trcuspida, inchiderea DSA cu petec de "dacron").Acum timp de 10- 12ani am ca diagnostic : Isuficienta cardiaca nyha III/IV.Canal atrioventricular total comun rastelli tip B ,operat in antecedente. Cardiomiopatie hipertrofica obstructiva. Stenoza mitrala larga. Regurgitare mitrala grad II/III.Insuficienta tricuspidiana grad II. Hipertensiune pulmonara severa.; si pentru ca am hipertensiunea pulmonara 120% am fost inclus intr-un program national cu medicamentul REVATIO 20 MG, insa starea mea este cam incerta,simtindu-ma destul de rau. Medicii de la tg mures mi-au spus ca sansele mele sunt foarte reduse, dat fiind faptul ca din punct de vedere chirurgical doar un "transplant in bloc" ar fi singura sansa, insa nici intr-un caz in ROMANIA. Eu am aflat de dumneavoastra din ziarul local, si astazi mi-am facut curaj sa scriu sa aflu macar o parere sau pur si simplu un sfat si de la dumneavoastra. Eu va multumesc anticipat pt timpul acordat si daca se poate varog sa-mi raspundeti, eu nestiind cum sa iau altfel legatura cu dumneavostra.Numarul meu de tel . 0766706184,Adresa mea de mail [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot lua legatura cu domnul doctor bradisteanu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

elena (acum 9 ani)

Il recomand din tot sufletul pe domnul dr. Deleanu impreuna cu prof. Thanopoulos. Copilul meu a fost diagnosticat cu o malformatie cardiaca congenitala – un defect septal atrial (DSA) destul de mare. Dupa ce am asteptat in zadar pe la usile doctorilor pentru o simpla ecografie, minunea a facut sa ajung pe mainile acestor oameni exceptionali care mi-au insanatosit fetita. Tin sa multumesc acestor perosane minunate pentru ca i-au redat copilului meu sansa la viata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.