Clickmed
programare rapida la medic

Invidie in relatie (mi-e jena de titlu, dar asta simt)

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Tudor87 cu 10 ani in urma

Sunt intr-o dilema destul de mare , iar de curand imi dau seama ca vad lucrurile gresit si anume : Penultima relatie in care am fost si actuala relatie ma fac sa vad acelasi lucru.. in ambele cazuri am fost atras de opusul meu in ceea ce priveste independenta persoanelor cu care sunt. Ne placeau si ne plac aceleasi lucruri dar eu simt mereu o dependenta pe care ele nu o simt. Problema este ca ajung sa fiu invidios pe ele , si sa ma simt prost din cauza asta.. As vrea sa fiu mai independent sentimental si sa am cat de cat control asupra vietii mele, sa vad lucrurile mai la rece dar de multe ori sau de cele mai multe ori nu reusesc.. si ma tem ca acest lucru nu se va termina decat daca imi schimb perceptia. Sincer stau si ma lupt cu lucrurile astea deoarece naivitatea mea nu ma lasa sa vad dincolo de ce afiseaza oamenii din jurul meu , si anume in cazul cuplurilor care functioneaza bine ei se bucura si apreciaza foarte mult cand parteneilor le merge bine si sunt foarte echilibrati, eu insa constat in cazul meu ca uneori cand vine vorba de unele aspecte gen : independenta si atitudine rece eu sunt invidios si ma manifect stupid.. va rog sa va dati cu parerea. Oare au un cuvant de spus unele neajunsuri din viata mea? frustrari etc?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Invidie in relatie (mi-e jena de titlu, dar asta simt)"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

PsihoterapeutGabrielaGusoi (acum 10 ani)

Buna ziua,

Reflectati asupra acelor neajunsuri si frustrari pe care doar le-ati mentionat, fara a le descrie amanuntit. Spiritul competitiv se dezvolta atunci cand carentele dau nastere unor frustrari. Reflectati asupra lor, asupra trasaturilor partenerei si a celor pe care doriti sa le dobanditi si vedeti daca ele p***ancid.

Psih.Gabriela Gusoi
Email: [email protected]
Telefon:0767967190

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.