Clickmed
programare rapida la medic

Si-a ingrosat cineva penisul?

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de drg_drg cu 10 ani in urma

As dori sa stiu daca exista cineva care si-a facut operatie de ingrosare a penisului prin injectare de grasime proprie sau acid hialuronic.
As dori sa stiu daca exista riscuri de pierdere a potentei deoarece am inteles ca astfel de substante pot afecta vasele de sange astfel provocand impotenta.
Daca acidul hialuronic se resoarbe exista posibilitatea ca acesta sa afecteze vasele de sange?
Astept un raspuns si multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Si-a ingrosat cineva penisul?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Mariu Rotaru (acum 10 ani)

Aceasi problema am avut-o si eu. De 2 sapt am incercat un nou produs Vimax pentru ca nu vreau sa consum alte substante nocive organismului. Aceste informatii m-au convins pe mine sa cumpar acest produs. Am sa te anunt de efecte

Vimax Volume

Vimax Volume contribuie la cresterea volumului si veti avea orgasme mai lungi si mai puternice. De ce volumul de sperma afecteaza un orgasm?

Pentru a obtine raspunsul la acesta intrebare sa vedem ce se intampla cu organele reproducatoare in timpul unui orgasm. Aceste senzatii extrem de placute insotite de ejacularea de material seminal apare deoarece toati muschii sistemului de reproducere se contacta simultan intr-un mod extrem de intens. O serie de contractii puternice si ritmice ale perineului, conductele de ejaculatore si muschii din penis impinge afara sperma. Cu cat este mai multa sperma de ejaculat cu atat vei avea mai multe contractii. Deci orgasmul dvs. va fi mai lung si mai intens.

Vimax Volume mareste volumul de fluid cu 500%.Indeplineste-ti visul de a avea un orgasm nemaipomenit cu Vimax Volum. Efecte generale positive asupra organelor reproducatoare masculine.

Doar munca armonioasa a tuturor organelor sistemului de reproducere poate oferi placere maxima in timpul actului sexual. Conductele ejaculatorii, epididim, testicule, prostata, veziculele seminale, canalele deferente precum si alte parti ale sistemului de reproducere au nevoie de ajutor si ingrijire constanta.Cum sa protejam organele de reproducere la numeroase influente negative ale vietii moderne?

Volumul Vimax este un tonic sigur si eficient pentru a mentine sistemul dvs. de reproducere in stare de lucru. Noua noastra formula vizeaza toate aspectele legate de activitatea dvs sexuala, in special dezvoltata pentru a-ti face viata sexuala mai buna.

Alte beneficii vitale ale Volume Vimax: imbunatatirea calitatii spermei, potenta si fertilitate mai buna, sperma mai eficienta.

Actiunea componentelor active

Lingzhi - este numele pentru o forma de ciuperci Ganoderma Lucidum. Ea are o distributie la nivel mondial in ambele regiuni tropicale si temperate geografice, inclusiv America de Sud si de Nord, Africa, Europa, si Asia. Lingzhi a fost folosit in medicina traditionala de catre chinezii ca un medicament pe baza de plante pentru mai mult de 4.000 de ani, devenind una dintre cele mai vechi ciuperci cunoscute utilizate in medicina. Lingzhi cuvant, in chineza, inseamna "planta potentei spirituale" si a fost descrisa ca fiind "ciuperca nemuririi".

Fucus Vesiculosus - a fost sustinut, ca un stimulent tiroidian, care promoveaza sanatatea tiroidei si este de asemenea folosit in cazurile de colesterol ridicat. Principala utilizare a acestuia in medicina pe baza de plante este ca o sursa de iod, un nutrient esential pentru glanda tiroida.

4,5,7-Trihydroxyflavone - reglementeaza hiperglicemie, disfunctie tiroidiana si peroxidarea lipidica la soareci indus de diabet zaharat. Acesta este, de asemenea, utilizat in tratamentul cancerului si pastrarea penisului sanatos.

San guo mu - regleaza tensiunea arteriala crescand astfel fluxul de sange catre penis facandu-l sensibil in timpul actului sexual.

Echipa Ekilibrium .ro va pune la dispozitie o gama variata de produse naturiste, remedii naturiste si adjuvanti in tratamente naturiste, deoarece pentru noi sanatatea dumneavoastra este prioritatea numarul unu. *** - Detoxifiere, Deparazitare, din natura in magazinul nostru - Sanatate in fiecare zi!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.