Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor....urgent va rog

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de MARY1995 cu 10 ani in urma

Am 18 ani si penisul in erectie de 11cm..ce sa fac?? Din punct de vedere genetic stau bine..am un frate care are 23 de ani si un penis in erectie de 15-16 cm...Vreau sa-mi incep viata sexuala si mi-e frica......Eu ce sa fac ??? imi va mai creste sau nu??? SA astept ?? Astept sfaturile medicilor sa-mi raspunda si mie va rog

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor....urgent va rog"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Anonimus (acum 10 ani)

Draga prietene, pot spune doar ca penisul tau va mai crest pana la varsta de 21-22 de ani, dar nu mult. La fel cum spuneai si de fratele tau si marimea penisului lui nu este chiar mare, este normala. Acest lucru este genetic ,dar viata sexuala ti`o poti incepe linistit deoarece nu marimea penisului conteaza intotdeauna ;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.