Clickmed
programare rapida la medic

Reim

Hepatita
Intrebare postata de bianka83 cu 10 ani in urma

Salutare la toata lumea!!! Am si eu o nedumerire poate ma poate ajuta cineva eu mai am o injectie de interferon si termin tratamentul de un an am raspuns la tratament si acum sunt negativa pentru B si pentru D, sotul meu este pozitiv pentru B si nu a facut inca nici un tratament spuneti-mi va rog daca pot lua iarasi virusul de la sot dat fiind faptul ca tare ne dorim un copil va ramin foarte mult recunoscatoare!
Tin sa mentionez ca sotul avea o viremie de 10025 copii cu un an in urma.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Reim"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

In general, daca reusesti sa elimini complet virusul B din organism prin tratament, nu ar trebui sa te poti reinfecta. Cu toate acestea, exista un risc mic de reinfectare daca sotul tau este inca infectat.

In cazul in care sotul tau nu a inceput inca tratamentul, ar fi bine sa discutati cu medicul despre aceasta posibilitate. Este posibil ca medicul sa sugereze ca sotul tau sa inceapa tratamentul inainte de a incerca sa concepeti un copil, pentru a reduce la minimum riscul de transmitere a virusului.

Desigur, trebuie sa te sfatuiesti si cu medicul tau pentru a vedea ce recomanda in functie de starea ta de sanatate specifica. Multa sanatate si succes in demersul de a concepe un copil!

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/gastroenterologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/infectiile-in-timpul-sarcinii-si-implicatiile-asupra-fatului_20224
https://sfatulmedicului.ro/Hepatite-virale/hepatita-b-simptome-cauze-tratament-si-preventie_15146
https://sfatulmedicului.ro/Hepatite-virale/vaccinarea-in-prevenirea-hepatitei-virale-b_5234
https://sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/sarcina-si-hepatita_11152


Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.