Clickmed
programare rapida la medic

Foarte incurcata in ganduri

Depresie
Intrebare postata de andeutza_andeutz cu 10 ani in urma

Buna ziua! Trec printr-o perioada dificila a vietii mele, din punct de vedere emotional. Acum 3 luni si ceva am incheiat o relatie de un an si cateva luni(am tinut enorm la el,pentru mine reprezenta totul;dupa despartire eram terminata,am slabit 4 kg intr-o sapt, nu puteam sa mananc, plangeam nonstop). Au trecut 2 luni si am reinceput o veche relatie pentru a-mi lua gandul si a incerca sa fiu fericita. Nu a durat mult timp, iar fostul prieten s-a intors pentru a relua relatia. Fiind inca foarte atasata emotional de acesta am acceptat. Clipele mele de fericire nu au durat foarte mult deoarece dupa 2 luni a zis iara sa ne despartim pe motiv ca nu ne mai intelegem si ca sa lasat pacalit de mine si de faptul ca m-am schimbat, dar a realizat ca nu este asa. Ne-am despartit si am hotarat sa pastram o relatie de amicitie, care nu a durat mai mult de o luna dupa care a inceput el cu reprosuri apoi eu, ne-am certat foarte urat si i-am spus sa uite ca exist in acest oras, sa uite ce a existat intre noi, am vorbit si cu mama lui deoarece ne-a auzit conversatia (am discutat mai mult cu ea, incercand sa isi ceara scuze pentru el, ceea ce nu mi se pare normal deoarece eu nu am stat cu mama lui). In momentul de fata sunt foarte confuza in ceea ce ar trebuii sa fac mai departe. Am avut parte iar de un lucru neplacut. Un foarte bun prieten mi-a spus ca ii place de mine si ca daca as vrea sa ii dau o sansa. Din nedumerirea mea i-am spus ca da, ca a 2-a zi sa ii zic ca nu pot sa stau cu el(chiar nu pot deoarece gandul de o noua relatie ma sperii si ma face sa ma simt stramtorata, ingradita; si bineinteles ca pers resp sa suparat). As avea nevoie de un timp numai pentru mine, dar apoi a aparut un alt baiat de care imi place oarecum si a stat dupa mine ceva timp. Intr-un final i-am acceptat propunerea, dar acum nu sunt prea sigura deoarece nu ma simt prea comoda si ma dispera gandul ca acum sarut o alta persoana. Pur si simplu nu pot. Dar imi este si frica ca daca il resping si pe el cand voi fi eu hotarata sa imi refac viata, voi fi cam singura...Chiar nu stiu ce sa fac deoarece inca mai am sentimente si pentru fostul chiar daca am taiat orice legatura cu el si ma gandesc mereu oare mai exista vreo posibilitate sa se mai intoarca la mine (mai ales ca am mai observat ca mai face aluzii la mine si la faptul ca ii este dor de mine). Chiar nu stiu ce mai simt! Mi-as dorii un timp doar pentru mine pentru a ma invata sa ma iubesc mai mult, dar in acelasi timp imi este frica sa nu fie tarziu...Am mare nevoie de un sfat! Multumesc mult de tot!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Foarte incurcata in ganduri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

PsihoterapeutGabrielaGusoi (acum 10 ani)

Buna ziua,

Din ce am citit, v-ati dat singura un sfat de cateva ori, acelasi, semn ca stiti ce sa faceti, dar asteptati o confirmare. Sunteti nesigura pe sine dar doar dvs stiti ce simtiti si ce ar fi oportun in acest moment pentru viata afectiva. Ati repetat faptul ca aveti nevoie de timp pentru dvs, ca nu puteti fi intr-o relatie nici cu prietenul bun, nici cu cel din prezent. Aveti raspunsul, felicitari! Este o decizie inteleapta, care va va permite sa va linistiti si sa ruminati lucrurile, sa vedeti care va sunt nevoile si cum le puteti indeplini.
Numai bine,
Psih. Gabriela Gusoi
email:[email protected]
Bucuresti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andeutza_andeutz (acum 10 ani)

Multumesc mult pentru raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andeutza_andeutz
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andeutza_andeutz
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.