Clickmed
programare rapida la medic

Durere generala in oase si febra musculara

Cancer
Intrebare postata de emiemi75 cu 10 ani in urma

Buna ziua tuturor! Am o intrebare foarte complicata, deoarece e mai complexa. Voi explica imediat. Toata viata am fost o persoana activa, sportiva, adica in general am alergat. profesiile pe care le-am avut m-au obligat uneori asta sa fac, adica sa alerg, sa merg repede pe jos. Multi ani am fost si politista de frontiera, deci am facut pe jos sute de km. Acum de ceva timp sunt heimhilfe(ajutor la domiciliu) si tot asa pt a ajunge la un alt pacient uneori sunt obligata sa alerg ca sa prind legaturile de transport si nu fac desigur o incalzire corespunzatoare inainte de a alerga. Nu imi mai aduc aminte, dar stiu ca in momentul alergarii muschii produc un acid, nu stiu cum se numeste, am tot cautat informatii dar nici nu am avut timp sa aprofundez si sa gasesc informatii despre acest lucru si din ce imi mai aduc aminte stiu ca e periculos pt articulatii. Deci, am dureri pe care sincer de multi ani le am, dar acum sunt mai intesnse parca in tot organismul, ce-i drept in ultimele luni nu am avut un program ordonat cu somnul, deci pun in calcul si oboseala fizica, dar am trecut si prin faze de stres mai indelungat, incerc sa mananc sanatos, sa am o alimentatie diversificata, dar nu cred ca reusesc, deoarece bugetul e cum e acum, deci fac ce pot si manac ce se poate cumpara. Nu am avut inca timp sa dorm fara grija ca trebuie sa merg la munca, dar o sa incerc sa dorm macar o saptamana , ducandu-ma la munca si nimic altceva acasa sa fac, nu am sa mai alerg, o sa merg linistita, fara stres, daca ajung mai tarziu imi cer scuze si precizez ca nu ma simt bine. In iulie am concediu 2 saptamani, poate dupa aceasta perioada ma voi simti mai bine, dar daca durerile persista atunci ce sa mai cred? Am citi si despre FIBROMIALIGIE, poate ca am aceasta boala...astept ceva sfaturi cu mare drag si altii care citesc poti sa imi scrie si pe e-mailul personal [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere generala in oase si febra musculara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.