Clickmed
programare rapida la medic

Nu vrea sa facem sex-dragoste

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de amjaku cu 10 ani in urma

In curand voi implini 26 d ani si pana acum viata mißa dat si oferit doar rahat.Vreau sa salut intreaga comunitate si sa multumesc in acelasi timp pt timpul vostru.

sunt cu prietena de 6 ani si in ultimii 2 ani sa cam dus de rapa sexul dragostea.eu sunt o persoana care iubeste si evident ca si barbat imi place sexul.dar se pare ca respectul fata de persoana p care o iubesc si tin nu mia adus nimic doar dezamagire in pat.
de ce? simplu am fost si inca sunt unul dintre cei care nu am fortat sa faca nimic din ceea c nui place gen : sex oral , anal , si sexul spontan daca ai sansa undeva.

adica nu primesc asa ceva. iar in ultimii 2 ani sa stins tot. a mea c treb sa faca era sa stea s faceam eu totul aveam grija de ea iar apoi de mine mereu asa a fost.am ajuns pana in punctul unde si sa stai este dificil.am intrebat tot felul de lucruri ma iubesti nu ma mai vrei sau nu te mai simnti atrasa??? la toate a fost raspunsul de ce vb p***ai sau de ce vb asa.

dar mam saturat sa aud nu am chef - nu vreau - si tot felul de scuze ridicole.nu beau nu fumez nu ma droghez am facut toata viata sport ,,,, sport care in ultmul 1-2 ani a disparut.nu am ridicat mana si nu am atinso nici o data si nici nu am de gand sa fac asa ceva.

nu mai inteleg nimic am spus sami spuna ca imi fac bagaju si plec. mai si vrem sa facem nunta peste 1-2 ani .... c am facut gresit nu inteleg e chiar asa mult sa ceri sa fi si tu satisfacut? sau macar sa stea ... va rog daca are cineva vreo idee un sfat ... postati va rog

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu vrea sa facem sex-dragoste"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

buna (acum 10 ani)

cam 30% din femei au un libidou sexual natural mic pana la absent si care dispare si mai mult daca apere stres, copii, probleme de sanatate. Femeia cu carete.ai casatorit este din pacate pt. tine una de acest gen. Pentru ea sexul nu are mare valoare si din cauza aceasta nu va potriviti in pat, lucru inca pe care ar fi trebuit sa-l observi de la inceput daca cunosteai femeile.
Deci ea e normala, tu esti normal, insa va aflati la limite opuse. Nu o poti schimba la fel cum nu te poti schimba nici tu cu privire la dorintele tale.
Trebuie ori sa te multumesti cu ea asa cum este, ori te desparti de ea si iti gasesti alta pe seama ta sau iti gasesti o amanta si o pastrezi ca sotie si o lasi mai moale cu sexul cu ea.

Inchpuieti ca tu nu ai avea nici un orgasm si nici o placere sexuala. Cum ti-ar placea in cazul acela
daca ar veni una care sa vrea sex de la tine ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.