Clickmed
programare rapida la medic

Pastila de a 2 zi

Contraceptie
Intrebare postata de Florentina83107978 cu 15 ani in urma

Buna ziua ? Pe data de 29.06.2008 am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu , suntem de 4 ani impreuna si sa mai intamplat de cateva ori , dar am luat de fiecare data pastila de a 2 zi si n-am ramas insarcinata , insa de data asta sa intamplat sa fiu insarcinata luand totusi aceasta pastila , mi se pare cam imposibil dar nu mi-a venit menstruatia si sunt in intarziere cu vreo 10 zile si am facut si un test de sarcina care a iesit pozitiv . Ceea ce vreau sa va intreb este , daca as dori sa pastrez acest copil , ar iesi cu malformatii sau cu probleme din cauza pastilei de a 2 zi ?? e foarte important pentru mine , fiindca as dori foarte mult sa-l pastrez . Va multumesc frumos si astept un raspuns cat mai curand .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pastila de a 2 zi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

ana -maria80228 (acum 15 ani)

e posibil .
dar mai bine mergi la un medic specialist.vei fi lamurita.
multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana -maria80228
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana -maria80228
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mirela mihaela105844 (acum 15 ani)

acelasi lucru a patit o prietena,doar ca ea a luat postinor in fiecare seara.a ramas insarcinata si nu au fost complicatii, a nascut o fetita sanatoasa si sunt 7ani de atunci.sa-ti ajute dumnezeu si tie.dar totusi consulta un medic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mirela mihaela105844
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mirela mihaela105844
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ecaterina oana (acum 15 ani)

te salut...vad ce mes e postat de mai bine de o saptamana si sunt foarte curioasa daca ai fost la doctor sau daca ai aflat ceve referitor la situatie pt ca sunt in aceeasi problema insa am inteles ca poate avea repercursiuni serioase asupra fatului..iti multumesc mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ecaterina oana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ecaterina oana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emil120864 (acum 15 ani)

Salut. De cand ma stiu femeile au avut mereu aceasta problema. E veche de cand lumea. Si in acelasi timp, ca si in politica, nu sunteti obisnuite sa cautati cauza problemei si s-o eliminati. Cauza o constituie ejacularea barbatului. Deci macar atat efort faceti sa va dezvatati partenerul sa mai fie stresat de propria ejaculare, ejacularea nu e acelasi lucru cu orgasmul la barbati si in plus aceasta creeaza probleme. Evident poate sa ejaculeze in zilele cand esti nefertila, in rest trebuie sa faceti sex/dragoste, sa nu ejaculeze dar sa te satisfaca. Greseala care se face mai ales din partea barbatului este ca vede in fiecare partida de sex un maraton in care trebuie sa dea totul. Iar daca nu se incheie cu cateva ejaculari nu e ok. Nimic mai fals. Daca va renunta la ejaculare atunci reprizele vor fi mai lungi si afectiunea va creste. Fiecare descarcare scade din afectiune intrucat barbatul este golit energetic si hormonal. Incercati sa faceti in asa fel incat urmatoarea repriza sa fie cea mai buna. In felul acesta va veti simti tot mai impliniti. Evident lupta cu efectele se concretizeaza in cazul femeii cu luarea de anticonceptionale si alte kestii mai nocive sau nu care au insa efecte secundare. De ce sa nu va pastrati fizic intacte si sa imbogatiti niste firme pentru niste kestii nu tocmai necesare? Sper ca am fost de folos. Good luck!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Emil120864
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Emil120864
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

vreau si eu sa mai slabesc aprox. 10kg si am inceput de 2zile cu pastila de slabit, dar am cumparat si pinno slim. Deocamdat nu am nici o reactie negativa, dar as vrea sa stiu cu care sa continui....

Intrebare postata acum 15 ani in Diete.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.