Clickmed
programare rapida la medic

Bulimie sau nu

Tulburari de alimentatie
Intrebare postata de deeanicol06 cu 10 ani in urma

De prin septembrie,cand am terminat o dieta (cam 500-1000 cal) urmata de efect yoyo din cauza mancatului excesiv (cam 3000 cal) fara a-mi fi foame pentru a ma ingrasa la loc cred ca am o tulburare de alimentatie. Cred ca eram si intr-o stare de depresie/stres fiindca imi cadea foarte mult parul si unghiile mele erau distruse,imi aparuse cosuri pe fata,dormeam putin,nu imi venise menstruatia de 4-5 luni,imi parea rau pentru masa musculara pierduta,imi parea rau pentru ca am inceput aceasta dieta,etc.
Ma vedeam grasa inainte sa incep dieta dar am realizat prea tarziu ca nu eram.
Am slabit de la 47 la 42 iar dupaia nu mi-a placut ca eram prea sp***a,am inceput sa mananc foarte mult si am ajuns la 55 kg.
Deci de atunci mie frica sa mananc normal pentru a nu repeta aceeasi greseala (sa pierd masa musculara,de efect yoyo), normal ca cu timpul alimentatia mea nu mai este de 2000-3000 cal dar totusi mananc destul de mult, mai mult de cat mancam cand aveam o greutate normala.
Tot stau cu gandul ca de maine incep sa mananc normal dar nu e asa usor ca mereu stau cu gandul la mancare desi nu imi este foame deloc.
Vreau sa am iar alimentatia de inainte sa incep dieta.Ce pot face?Ce sfaturi imi dati?
PS : Sper ca nu v-am plictisit,am scris cam mult.Multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bulimie sau nu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.