Clickmed
programare rapida la medic

O problema cam ciudata... raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de Ioana_oana cu 10 ani in urma

Buna ziua...am 16 ani si am o problema cam...ciudata. De vreo luna am gandul ca sunt insarcinata...nu stiu de ce cred asta pt ca sunt virgina si nu am facut niciun fel de joc cu vreun baiat. Totul a inceput dupa 2-3 zile dupa terminarea menstruatiei...Mi-a fost f rau si am avut cateva simptome asemanatoare cu cele ale sarcinii , cum ar fi dureri de cap, de spate (dar acestea le am de ceva timp), dureri abdominale si in jurul ovarelor, dureri la nivelul sanilor , dar nu cand ii atingeam , ci pur si simplu fara sa le fac nimic. Toate aceste dureri s-au diminuat. Pe langa astea , am observat ca uneori am dficultati in a respira , am mai observat ca uneori urina e inchisa la culoare , alteori deschisa , si ca in unele zile urinez des , iar in altele rar. Am mai obs ca am inceput sa stranut des , dar asta probabil e o raceala obisnuita. Ameteli nu am , fac si dansuri pop**are si acolo ma invart mult si nu am nicio treaba. Nici pofte de mancare nu am , ba din contra, in perioada asta am mancat f putin fata de cum mancam inainte si am slabit aproape 3 kg...Nu stiu si nu pot sa inteleg de ce cred asta...poate ca e mai mult o problema psihica. Am citit p net cum ca poti ramane insarcinata daca faci baie dupa un barbat si cada nu a fost spalata bine sau daca folosesti un prosop care inainte a fost folosit de un barbat , si tinand cont ca stau in casa cu tatal si fratele meu , e posibil sa fi folosit un prosop folosit de ei. Zilele astea trebuie sa imi vina menstruatia , daca nu vine probabil ca o sa-mi iau un test de sarcina...sau nush..Am mai citit pe net ca poti avea menstruatia cand esti insarcinata , dar dureaza 1-2 zile si e de culoare mai deschisa. Mi se pare aiurea sa merg la mama si sa-i spun ca cred ca sunt gravida. Cam asta e problema mea ciudata care imi da batai de cap. Acum ma simt mult mai bine. Acum si intrebarile: ce credeti ca poate sa fie? Exista posibilitati sa ramai insarcinata in afara de contact sexual? Daca o sa imi vina menstruatia credeti ca pot sta linistita in privinta sarcinii si sa imi scot gandul din cap? Acest gand poate sa se traga si din faptul ca acum aprox 2 luni a nascut o fata de aceeasi varsta cu mine, lucru care m-a socat?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "O problema cam ciudata..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

krista30 (acum 10 ani)

Daca nu ai avut vreodata un contact sexual,nu stiu de ce te ingrijorezi atat de tare?Poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual,restul cu apa cu prosoapele sunt aberatii..ai impresia ca spermatozoizii bantuie prin cazi dupa ce au fost spalate ?Banuiesc ca fratele si tatal nu fac nimic prin prosoape....si apoi sa le lase ca si cum ar fi curate.Mai bine i-ai povesti mamei tale ce probleme ai .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de krista30
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de krista30
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Carmen (acum 10 ani)

Stai linistita, uneori mintea ne joaca feste. Simptomele alea puteau sa fie de la orice altceva, poate ai fost racita motiv pt care stranutai si te dureau capul si ovarele. Ce ai citit pe net cum ca poti ramane gravida daca faci baie sau te stergi cu prosopul nu se aplica in realitate. Spermatozoizii mor la contactul cu aerul si apa, mai ales apa cu clor. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa tii la igiena si sa fii precauta - sa speli bine cada inainte si sa ai propriul prosop de baie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

In nici un caz nu este vorba de o sarcina!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Ioana_oana (acum 10 ani)

Poate fi ceva la ficat sau stomac?...Tin sa mentionez ca mi-a venit menstruatia si ma simt mult mai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ioana_oana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ioana_oana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.