Clickmed
programare rapida la medic

Ceva ce nu-mi să pace să dorm

Psihologia cuplului
Intrebare postata de IgorNg cu 10 ani in urma

Știu că posibil pare o p***ae ce voi scrie și voi fi acuzat în orice caz presupun însă Vă Rog Mult să mă ajutați. Sunt un băiat de 16 ani și mă întîlnesc cu o fată de aceiași vărstă și suntem într-o relație stabilă aș spune, adică am trecut de etapa de sentimente copilărești și am reușit și sex să facem, însă nudemult vorbind la telefon cu ea am aflat că ea la vîrsta de 14 ani s-a sărutat și i-a masturbat unei alte fete cu degetele iar ea ei, doar atît, aceasta s-a făcut-o cu încă o fată, în ambele cazuri era virgină și și-a pierdut virginitatea cu mine. Știu că nu au intrat într-un contact sexual serios, însă oricum mă frămîntă mult acesta. Nu mă gîndesc să încetez relație, pentru că țin mult la ea și e un om deosebit pentru mine, e unicul om apropiat al meu din viață. Știu că pare a fi o situație amuzantă, însă VĂ IMPLOR să mă ajutați.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ceva ce nu-mi să pace să dorm"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Gigela (acum 10 ani)

NU apare nicio intrebare in postarea ta. Cum te putem ajuta? Fata o fi vrut si ea sa experimenteze diverse p***ai vazute prin filme. Daca te-a ales pe tine pt o relatie pe termen lung insemna ca nu sunt fetele de ea:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
IgorNg (acum 10 ani)

În sine sunt un egoist, și după ce am auzit aceasta am rămas cuprins de o senzație ciudată, deoarece îmi era foarte plăcut faptul că anume eu i-am fost primul în tot ce ține de relațiile sexuale, iar cînd am aflat că prima dată a încercat ceva în plan sexual cu o fată(și chiar a făcut-o de două ori), aceasta ma enervat prin ceva, desigur ei nu i-am spus de aceasta. Și aș vrea un sfat, cum aș putea să mă confrunt cu această situație?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.