Clickmed
programare rapida la medic

Vedere incetosata

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de astrid16 cu 10 ani in urma

Buna ziua!

Tatal meu (implineste 59 de ani) prezinta o manifestare ciudata de cativa ani buni (aproximativ 13 ani), care au inceput sa apara imediat ce s-a lasat de fumat. Pentru cateva minute, care pot duce pana la jumatate de ora, are vedere incetosata. Cand au inceput aceste episoade a consultat un medic oftalmolog, care i-a spus ca ochii nu prezinta o problema. Ulterior, a fost trimis de catre neurolog la efectuarea unui RMN care iarasi nu a aratat sa existe vreo problema. Dupa RMN, medicul neurolog s-a pronuntat prin a spune ca sunt niste ''atacuri ischemice'' trecatoare.

In ultimele 2 saptamani insa, au aparut 3 astfel de manifestari si ne-am speriat. Medicul oftalmolog ne-a trimis sa efectuam un Doppler cerebral, spunand ca ochii sunt sanatosi. Asteptam acum programarea.

M-am documentat pe Internet in ceea ce priveste simptomele unui accident vascular cerebral si am observat ca exista si posibilitatea unui accident vascular tranzitoriu. Tata insa nu prezinta vreun alt simptom decat vederea incetosata: nici macar nu ameteste, tensiunea este normala, nu are probleme de vorbire, nu simte o scadere a fortei musculare in nicio parte a corpului, nu are migrene, insa mai simte o durere la ceafa uneori. Probleme care exista, insa, sunt antecedentele in familie in cazul unor astfel de probleme. Mai mult, el a avut hipercolesterolemie intreaga lui viata. Este un om foarte activ, practica mai multe sporturi si rareori este sedentar. Nu consuma cofeina, tutun sau alcool. Cu toate acestea, nu stiu la ce sa ma astept. Ar fi oare atentionari ale organismului asupra unui accident vascular cerebral? Sau aceste probleme ale ochilor pot fi cauzate de altceva, precum stresul?

Astept un raspuns... Va multumesc mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vedere incetosata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator21612629584 (acum 3 ani)

si eu am 59 de ani si de putin timp cind citesc ,dupa 2 -3 pagini mi se intetoseaza vederea, azi am facut RMN . acum 2 saptamini dimineata am avut un episod de ametiala si am chemat 112. primul diagnostic a fost sindrom vertiinos si urmez un tratament. paralel imi fac toate analizele. acum astept rezultatul la RMN.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21612629584
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21612629584
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Doboseru Amalia (acum 11 luni)

Buna ziu eu ma aflu in Anglia cu sotul meu sotul meu de 1luna de zile vede in ceta cum ochi am mers la doctor aici misa zis ca are sânge in spatele ochiului și i spus s STI in pat nu i dat nici un tratament sincer nu știm de la ce și nustiu cum sa facem in cazul asta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Doboseru Amalia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Doboseru Amalia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.