Clickmed
programare rapida la medic

Un mic ajutor ?:(

Sanatatea mentala
Intrebare postata de forumromedic cu 11 ani in urma

Buna ziua am si io mare nevoie de ajutoru vostru ma confrunt cu o problema foarte grava si rara .....defapt nush cum sa va zic .....sa va povestesc cum a inceput .....am fost diagnosticat cu un mic joc la ochii si a trebuit sa port ochelarii de anu trekt cam din aprilie pana in septembrie eh io tot acest timp am fost cam natantoc si am purtat ochelarii pe nas ....:( nuj cum sa va zic adika nu ma uitam prin ei tot timpu m-a uitam peste ei ...:( ii tineam pe nas ....si acum sa va zic cu ce ma confrunt acum cu o senzatie foarte urata da nush sigur daca e din cauza asta :(....in fine am o senzatie foarte urata ...si niste `bubuituri` daca pot sa le zic asa in frunte si ma apasa foarte rau o senzatie parca as avea fruntea despartita de restu capului si cand merg pe strada parca as merge cu fruntea pe sus ..........parca mi-ar iesi fruntea in fata asha nush cum sa ma fac explicit.....:(:((( ma omoara senzatia asta :((( nush ce sa mai fac am fost internat si pshiatrie da tot degeaba credeam ca e din cauza asta da nu a fost am luat si tratatament 5luni de zile in zadar nush ce sa mai fac cu senzatia asta :( nush daca ma intelegeti da incerc sa va fac sa intelegeti simt ca si cum as avea fruntea ridicata in sus ... si mi s-ar fi despartit de restu capului ca sa va zic asha ....o fi din cauza la chestia cu ochelarii ? sau e altceva ca de kteva zile am si niste mici `bubuituri ` :(( am intrat intr-o depresie de numai pot numai ies din casa ...m-am izolat asha :(((dabea mai pot sa si vorbesc :(....un sfat ceva sau ce sa fac unde sa merg ca numai stiu ...:( si inca ceva de kteva zile parka ma apasa cv din frunte asa ...si ma dor buzele cand le inchid parca ma apasa cv din frunte .....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un mic ajutor ?:("
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.