Clickmed
programare rapida la medic

Buna!!

Boli de inima
Intrebare postata de chio cu 11 ani in urma

Ma numesc Alexandru am 16 ani si o inaltime de 1,70m aproximativ..De ce obosesc repede...adic imi creste pulsul si respir mai greu dar nu foarte tare....si cat ar fi pulsul normal la varsta de 16 ani cand alerg...Vreau sa ma pregatesc pentru a devenii arbitru si vreau sa stiu daca am probleme cu inima...Doar la acest lucru ma gandesc si imi este frica sa nu patesc ceva ...Acum 2 ani am fost diagnosticat cu suflu sinstonic apoi am fost trimis la Institutul Inimii si acolo mi s`a spus sa stau linistit pentru ca e de gradul 1 si pe baza de emoti adica sunt emotiv.Apoi la urmatoarea vizita medicala nu mi s`a mai gasit nimic...Deci intrebarea mea ramane:de ce obosesc asa de repde am probleme cu inima sau doar lipsa de conditie fizica?Si daca am suflu sistonic de gradul 1 pot sa devin arbitru??Va multumesc anticipat...
Si daca am suflu sistonic de gradul 1 pot sa devin arbitru??

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.