Clickmed
programare rapida la medic

Inselat sau nu?

Depresie
Intrebare postata de Mircea Pavel cu 11 ani in urma

Prin 2011, dupa o perioada de raceala in relatia noastra, am descoperit in mail-urile sotiei mai multe discutii cu un colaborator de serviciu. Ii povestea despre familia noastra, despre mine, lucruri banale. La un moment dat, el i-a spus pe nume intr-un fel, a alintat-o, si ei i-a placut exprimand expres acest lucru. Cred ca intre ei s-a creat o legatura in acea perioada, pentru ca vorbeau foarte mult pe internet, cat timp ea era la serviciu. In acea perioada, lucrurile intre noi se racisera, vorbea doar chestii generale ori legate de copil cu mine, nu mai spun de relatii intime, care parca erau cu un robot. Insa lui, pe net, ii povestea moment cu moment tot ce facea la serviciu, acasa, etc. Cand sosea acasa, imi spunea ca este obosita, ca a muncit mult in ziua aia, discutii reci.
Am inceput chiar sa ne certam, sa ne jignim foarte mult in perioada aia, certurile pornind mai mult de la bani.
Cand am aflat despre acel tip si i-am spus ca stiu, s-a enervat foarte tare, mi-a reprosat ca am neglijat-o, ca i-am vb urat, ca nu aveam ce sa caut in mail-ul ei si ca acele discutii sunt doar "hlizeli nevinovate".
La un moment dat am trecut peste, insa imi tot revin in cap chestiile pe care le discuta cu asta, iar ea imi reproseaza ca a fost demult si ca sunt p***ai, insa ajungem inevitabil la certuri si la jigniri grele.
Astept de la dvs. sfaturi despre cele relatate, impresii despre aceste lucrui si daca a fost corect ceea ce a facut ea, stiind ca eu nu am de unde afla.
Nu stiu daca a avut vreun fel de relatie cu vreun alt barbat.
Pot oare trece peste chestia asta vreodata? Cum?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Inselat sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

motreanu (acum 11 ani)

În orice relaţie apare la un moment dat rutina care face ca aceasta să se răcească.asta cred că sa întâmplat şi în relaţia voastră iar acele mailuri sunt un avertisment că nu mai e ce a fost.femeile în general au multe aşteptări din partea bărbaţilor dar nu spun niciodată clar ceea ce vor. Uită incidentul cu mailurile,aveţi o discuţie serioasă şi pe faţă într-un mediu liniştit şi flori şi vorbe de dragoste cât mai des fac minuni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de motreanu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de motreanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
petronela_bc (acum 11 ani)

de ce s-a racit relatia voastra? te-ai gandit ca in acel coleg de munca ea a gasit confidentul pe care nu il gasea acasa...noi, femeile, suntem foarte "dificile", uneori avem senzatia ca lumea se invarte doar in jurul nostru...este posibil ca tu sa nu fi avut suficienta rabdare sa o asculti in momentele cand ea avea cea mai mare nevoie, acel coleg a "citit" ca se intampla ceva cu ea, a stiut ce, cum si cand sa-i spuna si a atras-o incet in acel schimb de mail-uri....Ai spus ca inca formati o familie...daca era cu adevarat ceva crezi ca mai era cu tine acum??? a fost prinsa intre un barbat care o intelegea, asculta, nu-i reprosa nimic niciodata, etc. si un barbat care (dupa cum vedea ea) nu o mai integea, nu o mai facea fericita....uite ca totusi a ales sa fie cu tine....nu crezi ca este timpul sa lasi totul in urma? "Viitorul mă interesează foarte mult. E locul unde am de gând să-mi petrec următorii ani din viață." Woody Allen

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de petronela_bc
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de petronela_bc
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alinadanie (acum 11 ani)

buna.. scz ca ma bag in comentariu..dar ea in primul rand a gresit ptr ca nu trebuia sa-si divulge casa unui strain( mai mult de atat-barbat). problemele de familie trebuie discutate in familie... oricine ar fi ,nu-ti vrea binele!!! deja cand exista o a treia persoana..... ( fie ea fata sau baiat) esti pe cale de a pierde ce-i al tau..daca comunici in relatie.. o sa fie bine...daca nu... poti pierde! ;) mult succes va doresc si lasati problemele la o parte! iubitiva ca la inceputul relatiei... (viata e scurta) ;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alinadanie
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alinadanie
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
antoneta142936 (acum 11 ani)

Daca stai si te intrebi daca ... nu ajungi nicaieri si nu rezolvi nimic. Actioneaza .. gandeste-te cu ce-ai cucerit-o, spune-i la fel ca atunci cat de mult o apreciezi, cat de mult tii la ea ... incearca sa reaprizi flacara ... Nu conteaza ce-a fost, daca a fost ... important este ce va fi ... si asta depinde de voi. Conteaza sa rupeti monotonia care apare dupa un timp si sa fiti din nou uniti si aproape. Bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
S (acum 9 ani)

Buna, stiu ca a trecut ceva timp de cand ai scris dar mi-a atras atentia si tin sa iti spun cateva lucruri. Sunt intr-o relatie serioasa de 3 ani, locuim impreuna de cam un an jumatate si avem multe planuri impreuna. Ne iubim foarte mult insa, el vorbeste de mult timp cu alte persoane. L-am prins de foarte multe ori vorbind cu alte persoane si in majoritatea cazurilor nu erau discutii tocmai ''''dragute'''', cel putin pentru mine. La inceput zicea ca ii pare rau, ca o face asa, la misto. Treaba o continuat iar el si-a schimbat placa....se enerva pentru ca ii umblam eu in adrese. Acum si-a schimbat toate parolele si sterge imediat tot ce discuta, nu sta niciodata pe internet de fata cu mine. Cu toate ca stiu ca pe mine ma iubeste, nu inteleg de ce face lucrurile astea si lucrul care ma doare este ca ma minte in fata. Acum, de fiecare data cand ii zic ceva legat de minciunile lui se enerveaza. Sincer, uneori o fac intentionat sa se enerveze, sa il fac sa sufere. Cu toate ca nu fac asta, intr-o zi m-am jurat ca o sa facacelasi lucru pe care il face el, adica sa vorbesc si eu cu alte persoane. O scurta perioada a fost foarte panicat, mereu cand imi suna telefonul intreba cine e si alte lucruri de genul, dar i-a trecut. Ma gandesc pana la urma ca si in cazul tau dar si in al meu, aceste persoane ne iubesc si sunt cu noi, nu cu alte persoane. Dar intelegperfect durerea pentru ca si mie imi vin mereu in minte acele lucruri care ma fac uneori sa ma gandesc ca nu il cunosc deloc, insa eu il cunosc cel mai bine. Eu stiu cand minte, eu ii sunt alaturi, cu mine vrea sa fie. Si pana la urma, daca la un momentdat nu vom mai fi impreuna, viata merge mai departe.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.