Clickmed
programare rapida la medic

Sinuzita maxilara pe partea dreapta

Sinuzita
Intrebare postata de camelia37108770 cu 11 ani in urma

Buna ziua. am 21 de ani si in urma cu o saptamana a inceput sa ma doara dintii superiori pe partea dreapta si am dureri insuportabile de cap. Am luat calmante gen:Nurofen forte si Aulin,dar nu mi-a stat durerea de cap si noaptea nu pot dormi nici 2 ore. Am mers la un medic stomatolog si mi-a facut o radiografie la dintii superiori pe partea dreapta si mi-a spus ca s-ar putea sa am format un chist intre premolarul 1 si 2 si trebuie operat. Totusi ca sa fiu sigura am mai cerut o opinie de la alt medic stomatolog si acesta mi-a spus ca nu am nimic si trebuie sa fac un consult O.R.L. deoarece s-ar putea sa am sinusurile inflamate. Am mers la un consult O.R.L. unde m-a trimis sa imi fac o radiografie faciala sa imi vada sinusurile. Doctorita respectiva s-a uitata pe radiografie si mi-a zis ca nu am nici o problema la sinusuri,ca nu sunt inflamate si m-a trimis din nou la un dentist,deoarece crede ca problema este de la dinti. I-am spus ca ma doare foarte tare capul si nu mai suport durerea,nu se amelioreaza de la nici un calmant si mi-a dat tratament pentru 7 zile cu Augumentin de 1 g si Metronidazol de 250g si m-a trimis sa fac si un tomograf. La tomograf mi-a iesit ca am sinuzita maxilara pe partea dreapta. Am mers inapoi la O.R.L. cu rezultatul si a zis ca nu are ca sa imi faca ca nu e de la sinusuri,ci este de la dinti. Mi-a dat sa fac injectabil Ciprinol si un bilet de trimitere la o doctorita care este de domeniu chirurgical buco-maxilo-faciala si sa merg maine la control. Am mai bine de o saptamana de cand sunt trimisa de la un doctor la altul si nimeni nu stie ce am si ce tratament sa imi de-a. Va rog sa imi spuneti la ce medic trebuie sa merg sau ce tratament trebuie sa iau,deoarece nu mai pot suporta durerea de cap si de dinti. Va rog frumos!! Va multumesc!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sinuzita maxilara pe partea dreapta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

ana maria (acum 10 ani)

Buna.Aceeasi problema o am si eu.De un an de zile, in special in anotimpul rece, am dureri de dinti si de cap si furnicaturi in obrazul drept.Am umblat de la un doctor stomatolog la un doctor ORL si nici unul nu stia ce sa mi zica.Am facut Rm so tomograf si pana la urma au descoperit problema.Am o inflamatie.a sinusurilor maxilare cauza fiind dintiii.Peste cateva zile fap***anterventie chirurgicala pe cale bucala pt curatarea sinusurilor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Nelu Ionescu (acum 8 ani)

Nu va pot spune la ce medic sa mergeti in schimb va pot ajuta sa nu treceti prin ce am trecut eu...Pana acum am fost la mai multi medici care mi-au luat banii, m-au operat, dar am ramas cu sinuzita. Care nu este foarte grava.Fiecare dintre ei mi-au spus ca cel de dinainte mi-a luat banii degeaba, dar mai tarziu si el a facut la fel. Mai intai cei de la Spitalul Colțea (de evitat), apoi Sarafoleanu, cel tanar care ma pus sa suflu in diverse aparate pentru care am platit o caruța de bani și la sfarșit sa-mi spuna ca sunt sanatos. M-am dus apoi in Moldova unde am avut neșansa sa dau de mincinosul de dr. Ionuț Hânțescu de la Clinica Arcadia din Iași. In jur 20 milioane am platit eu iar diferenta pana pe la 30 și ceva de milioane a platit CAS. Nici un rezultat. Ma mințit continuu ca se va rezolva in timp...sa-mi pun picaturi...Vrajeală stricată! Nu va lasați impresionați de siguranța cu care vorbește acest impostor. Minte așa cum respira, fară sa facă nici un efort...Acum merg la alt medic. Nu-i spun inca numele pentru ca nu sa sfarșit. Dar nu ma aștept la nimic bun...E la spital de stat, am dat șpaga 5 milioane la doctor, 1 milion la anestezist pentru ca asta e prețul operației. Toți din salon au dat la fel. Rezultatele sunt inca foarte slabe.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Oana (acum 9 luni)

Ai rezolvat ceva? Si eu sunt la fel

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Oana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Oana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.