Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de membru237804 cu 11 ani in urma

Ma trezesc in fiecare dimineata aproape cu mainilie umflate si umflat la fata, am crezut citind pe net ca poate fii vorba de tiroida si mi am facut analizele rezultatele au fost :
T3 126 ng%
T4 5.90 ug/dL
TSH 5.97 uIU/mL

v- am scris rezultatele astfel intrucat nu sunt in tara si nu le am efectuat in tara.aici doctorul mi a zis ca este f putin marit TSh dar f putin.va rog frumos sa ma ajuttai cu aceste analize.daca este importanta greutatea mea si fizicul sa stiti ca am 1.81 si aproximativ 90 kg

am facut si analizele normale la sange inaine de astea si eu iesit toate in limitele normale decat uric acid 7.7 (0.0-7.0)
trigliceridele 290 (200 max)
colesterolul 195 (max 200)

va rog frumos poate puteti sesiza ceva in urma a tote aceste analize

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

antoneta142936 (acum 11 ani)

nu ma pricep la analize dar umflarea extremitatilor poate fi de la retentia de apa ... sfatul meu ... pe langa altele incearca sa mananci o perioada cu f putina sare si vezi daca problema nu se amelioreaza.Si in general cred ca trebuie sa faci atentie mai maree la ce mananci ... fara grasimi, fara carne de vitel, miel, ficat, etc si mai multe legume. Acidul uric marit da dureri mari la degetele mari de la picioare asa ca ai grija. Mai cauta pe net informatii si sper ca va aparea un dr care te va indruma mai amanuntit . Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
membru237804 (acum 11 ani)

multumesc frumos, degetele nu ma dor pur si simplu ma trezesc dimineata cu ele umflate si la fata pot spune ca sunt "buhait" cum se zice pop**ar.sper sa primesc un sfat de la un medic, dezavantajul meu fiind ca sunt plecat din tara si imi este greu aici sa ma inteleg intru totul cu medicii de aici.multumesc frumos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru237804
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru237804
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
antoneta142936 (acum 11 ani)

daca unele medicamente pot da astfel de reactii. Parerea mea ca si daca ai bea niste ceaiuri diuretice care sa-ti "spele" rinichii (matase de porumb, urzica, codite de cirese) te-ar putea ajuta. Ca sa afli cum se numesc intra pe google traduction si acolo poti tasta denumirea in romana si ceri traducere in limba tarii in care locuiesti. bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.