Clickmed
programare rapida la medic

Copil constipat

Constipatia si diareea copilului
Intrebare postata de o stea cu 11 ani in urma

Va rog sa-mi spune-ti ce as putea sa mai dau copilului pt constipatie.(are 4 ani).Iam dat debridat 2 sticlute,dar nu si-a revenit.cum nu-i mai dau,se constipa din nou.Incerc sa-i dau sa manance cat mai sanatos...(tarate,supe)si tootusi...nu face decat la cateva zile.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Copil constipat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

FreeStyle11 (acum 11 ani)

Asa o fi tranzitul lui intestinal, are o digestie mai lenta.Daca vreti sa fiti mai sigur consultati un pediatru sa va zica daca are ceva sau nu.Daca ziceti ca ii dati alimente bogate in fibre si fructe crude cred ca nu ar trebui sa fie constipat, mai ales ca ii dati si debridat.Cel mai bine il duceti la pediatru si va veti lamuri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru241983 (acum 10 ani)

Puteti incerca cu suc de morcovi dimineata pe stomacul gol, daca il refuza acelasi rezultat are si marul pe stomacul gol si multe iaurturi, daca se poate sa faceti iaurtul in casa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru241983
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru241983
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.