Clickmed
programare rapida la medic

Ovare micropolichistice

Boli genitale feminine Suprimarea lactatiei
Intrebare postata de zenaida105588 cu 15 ani in urma

In urma diagnosticarii , mi s-a recomandat tratament cu Duphaston. As dori sa stiu ce efecte secundare apar in timp , eu fiind si obeza.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ovare micropolichistice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

ana74107500 (acum 15 ani)

Buna ziua,

Problema mea este legata tot de ovarele micropolichistice. Deasemenea am lactatie falsa in majoritatea zilelor (nu verific foarte des pentru ca am observat ca se agraveaza daca fac asta). Menstrele apar la distanta 3-4-5-6 luni. Pilozitate excesiva nu prea am si nici acneea nu e foarte grava. In schimb mi se ingrasa parul ingrozitor de mult ingrozitor de repere (sunt fortata sa ma spal pe cap in fiecare zi). Am luat Duphaston timp de 2 luni cand eram mai mica (adica la 14 ani - la vremea respectiva nu aveam lactatie falsa, doar menstre neregulate si nu fusesem diagnosticata cu ovare micropolichistice). Atunci, dupa Duphaston problemele s-au remediat. De la 17 ani pana la 19 ani am luat Rigevidon. Dupa ce am renuntat la el menstrele au devenit neregulate si a aparul lactatia falsa. Mi s-a recomandat Yasmine si Metformin. Am luat si lactatia falsa nu a disparut. Am schimbat Yasmine cu Marvelon. Lactatia falsa persista. Am intrerupt anticonceptionalele si de 4 luni lipseste menstruatia. Am inceput din nou tratamentul cu Duphaston. Ce sa mai fac? Recomandati-mi va rog un medic endocrinolog capabil sa ma ajute. Nu as mai vrea anticonceptionale deoarece as dori sa pot sa raman insarcinata in orice moment (logodnicul meu ae probleme de fertilitate si as dori sa fiu apta de a concepe un bebe, fie si prin fertilizare in vitro, in momentul in care problemele lui vor gasi o cale de rezolvare). Multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana74107500
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana74107500
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona634 (acum 15 ani)

Lactatie falsa inseamna exces de prolactina si aceasta se poate reduce prin tratament cu Dostinex, 1-2 tablete/saptamana. Dozajul va fi recomandat de medicul endocrinolog in urma analizelor de sange.S-ar putea sa fie un tratament de durata. Dostinex este un medicament compensat.
Unul dintre efectele secundare ale anticonceptionalelor este dereglarea hormonala, la diferite nivele, incercati sa le evitati pe viitor. Nu ati dori sa aveti de-a face cu alte efecte! Utilizati alte mijloace contraceptive.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona634
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona634
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ana74107500 (acum 15 ani)

Multumesc pentru raspuns.
Nu mi-as dori nici eu sa iau anticonceptionale dar pana acum toti medicii endocrinologi la care am fost mi-au prescris tratament cu anticonceptionale pentru ovare micropolichistice. Nu imi este necesar alt mijloc contraceptiv pentru ca momentan partenerul meu este in proportie de 99% steril (din nefericire, deoarece ne dorim copii si va urma un tratament pentru problema lui).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana74107500
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana74107500
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
hci (acum 15 ani)

Citeste prospectul femeie.
Daca nu il intelegi intreaba un medic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de hci
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de hci
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
c (acum 15 ani)

Da, da, citeste prospectul si vei vedea ca Duphastonul NU se recomanda pt. ovare micropolichistice !
Reglarea hormonala se poate face si printr-o combinatie de electroterapie si fitoterapie, asa ca ai si alte optiuni in afara chimicalelor ...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de c
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de c
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna ziua, Pe data de 8 iunie am facut un avort. Pe data de 10 iulie a aparut prima menstruatie, moment in care am inceput sa iau pilule contraceptive. din cea de-a 10 zi au inceput sa apara...

Intrebare postata acum 14 ani in Avortul.

Buna ziua, ar putea sa o ajute pe mama dvs un tratament cu celule stem (va pot da detalii daca imi scrieti pe mail la [email protected]). Daca sunteti interesata de recomandarile mele imi...

Intrebare postata acum 14 ani in Boli genitale feminine.

Sunt impreuna cu prietena mea de aproximativ 2 ani, insa in ultima perioada dupa contactul sexual, are dureri aproape insuportabile in vagin si la ovare, ca si niste taieturi sau impunsaturi cu...

Intrebare postata acum 14 ani in Boli genitale feminine.

am aproape 26 de ani si am avut probleme cu menstruatia dintotdeauna,niciodata nu mi-a venit fara sa iau utrogestan sau duphaston din cauza chisturilor pe care le am pe ambele ovare.de 4 ani incerc...

Intrebare postata acum 14 ani in Ciclul menstrual.

Buna. Am fost diagnosticata cu acest sindrom cand aveam 14 ani.De atunci iau Diane 35,Jodid Kali(200). Ce tratamente as putea urma pentru a ramane insarcinata,(??!)imi doresc foarte mult un...

Intrebare postata acum 15 ani in Infertilitate feminina.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.