Clickmed
programare rapida la medic

Omega 3 raspuns medic

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de FreeStyle11 cu 11 ani in urma

De la capsulele cu omega 3 iti apare aciditate gastrica?Am luat de vreo 10 zile pt a lua in greutate recomandate de doctor si au inceput sa apara niste arsuri care la inceput treceau singure.Acum imi apar niste dureri in stomac chiar si cand nu mananc.Cine a luat capsule cu omega 3 sa-mi spuna daca a avut ceva asemanator.Eu nu am avut probleme cu stomacul din punct de vedere al aciditatii, acum eu am o problema fiindca am slabit mult anul trecut si mi s-a alungit stomacul si am tot felul de probleme.Dar m-am apucat sa mananc ca sa iau in greutate si de aceea mi s-a dat omega 3 ca sa imi imbunatateasca organismul, desi eu nu am probleme in rest, sunt un tip sportiv din fire.
Deci sa continui sa iau omega 3 sau imi face rau la stomac si sa nu le mai iau?
Astept pareri!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Omega 3"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Adrienne (acum 11 ani)

Am luat Omega 3 timp indelungat[ ani], in prezent iau Ulei de canepa 84 caps. Canah, omega 3,6,9, un raport ideal de 3:1, intre omega 3 si 6, obtinut din seminte de canepa presate la rece. Acesti acizi grasi nesaturati, obtinuti din plante, sunt mult mai sanatosi si siguri fata de cei din uleiul de peste, pesti care pot fi contaminati cu diferite metale sau substante nocive. Nu am avut aceste simptome despre care vorbesti. Printre altele, ar trebui sa vindece aceste probleme gastrice nu sa le determine. Poate ai inceput cu o doza necorespunzatoare, pe care ar trebui sa o micsorezi sau mai depinde si de firma..........Parerea mea este ca ,uleiul de canepa este cel mai bun.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Doriana Răstoacă (acum un an)

Legat de uleiul de cânepă! Am studiat problema Omega-3 foarte bine pentru ca aveam diverse probleme de la palpitații la inimă pana la a uita foarte des...și am doar 18 ani!
In corpul nostru ar fi ideal de a avea raport de 1:1 omega 3:omega 6 . Noi avem un raport destul de mare la omega 6 in corp pentru ca îl luăm din foarte multe alimente...grăsimi,lactate,prăjeli...cânepă, semințe de dovleac ...etc
Eu consum de 2 luni Pur Omega 3 și Omega 9(in cantitate mai mică) m-a ajutat din toate punctele de vedere și chiar nu fac reclamă...am o mătușa care avea probleme mari cu inimă,articulații dar chiar și cu aciditatea si arsurile! A consumat timp de o luna și deja a văzut rezultate.
Firma se numește Eqology. E o firmă foarte bună care are o calitate net superioara față de piață!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Doriana Răstoacă
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Doriana Răstoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DOINA REINCHE (acum 8 luni)

Am o gastrită si BRGE și nu știu dacă pot lua Omega 3,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de DOINA REINCHE
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de DOINA REINCHE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.