Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor!

Boli de piele
Intrebare postata de Gabbryella cu 11 ani in urma

Buna seara! Fata mea sufera de psoriasis la nivelul scalpului. Am fost cu ea la un dermatolog insa medicatia prescrisa nu a avut nici un efect. Pana acum a tinut boala in frau cu diferite uguiente care ajutau, catusi de putin, insa de la un timp nici acestea nu mai actioneaza , suprafata infectata marindu-se. As dori sa stiu ce tratament ar trebui sa urmeze si daca necesita un regim special. ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Sari (acum 11 ani)

Cauta pe internet cauzele si metode naturiste de vindecare.Incearca si consult psihologic, caci dupa Noua Medicina Germanica, toate suferintele noastre trupesti se datoreaza unor blocaje emotionale.Baia de tarate sigur o va ajuta.Se pune cam 1 kg tarate intr-un material, bine legat, se toarna apa fierbinte, in cada , peste tarate, care se apasa, sa iasa toate substantele nutritive din tarate, apa devenind ca un lapte, alb galbuie,pana se umple cada, si se sta cam 20 minute, in acea apa, dar zona inimii sa nu stea in apa, masand usor tot corpul, inclusiv zonele bolnave. Apoi, nu se clateste, se sterge foarte putin acea apa , ca sa-si produca efectele la maxim.O data sau de doua ori pe saptamana este ideal.
Cam la a cincea baie se vor vedea efectele cu siguranta.
Alimentatia echilibrata , cu multe alimente verzi, crude, naturale, nu cu E-uri, ii vor fi de foarte mare ajutor.
Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.