Clickmed
programare rapida la medic

Despre Proteine

Diete
Intrebare postata de ciciram cu 11 ani in urma

Buna seara
As avea si eu nevoie de cateva informatii despre suplimentul alalimentar ce contine proteine , mentionez ca am un baiat de 18 ani care merge la sala de 3 ori pe saptamana a slabit si cateva kg.si de ceva timp vrea sa consume suplimentul alimentar ce contine proteine ,eu nu prea sunt de acord nu prea stiu daca e bine sa consume sa nu-i afecteze ceva ,rinichi ,ficat ,daca poate cineva sa-mi dea un sfat si ce fel de proteine sunt mai indicate fara efecte secundare.Desi consuma alimente ce contin proteine (soia ,albus de ou ,tofu )spune el ca nu e suficient si mai comod ar fi sa-si ia doar suplimentul de proteina .Va multumesc .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Despre Proteine"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Marius (acum 10 ani)

Fiul dvs. nu are absolut deloc nevoie de suplimente cu proteine. In fapt, acestea nu sunt decat niste nascociri ale unor firme specializate care castiga miliarde anual si care au o strategie de marketing extrem de abila, conform careia, nu poti practica nici un fel de sport fara produsele lor. In realitate, fiul dvs. are nevoie de o alimentatie echilibrata si diversificata, fara exces de proteine, zaharuri si grasimi saturate, un antrenament cu greutati medii care sa nu dureze mai mult de 45 minute, de 3 ori de saptamana, cu cate o pauza de o saptamana dupa 3 saptamani de antrenament. De asemenea, sa efectueze exercitii de baza care implica mai multe articulatii, cum ar fi: genuflexiuni, flotari, tractiuni la bara, impinsuri si trasuri cu haltera. Mult succes si nu va lasati manip**ati !5

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mishu (acum 10 ani)

Doamne, cum se pricep unii la tot si la toate! In primul rand, proteinele se gasesc in foarte multe alimete: pui, peste, iaurt, canr de vita, etc. Atunci cand mergi la sala si faci efort prea mare, ai nevoie de mai multe proteine, de mai multa energie, ca sa nu lesini pe acolo. Dar asa suntem noi romanii, experti in datul cu parerea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1476468800 (acum 7 ani)

Consumul de proteie pentru a ''face muschi" este un fel de vrajeala in masa - ca sa ma exprim pe intelesul adolescentilor. Adica, pe termen scurt e bine, dar in timp muschii pot incepe chiar sa scada, ca urmare a faptului ca organismul s-a obisnuit sa consume proteine "din afara" si nu le mai fabrica pe ale sale decat in cantitate redusa. Plus ca excesul de toxine rezultate din digestia proteinelor se elimina prin rinichi, care in timp pot fi afectati.
Desigur ca acei ce consuma "stiu ei mai bine", de aceea nici nu cer parerea medicilor, dar aceasta e opinia mea de medic si mama.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1476468800
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1476468800
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.