Clickmed
programare rapida la medic

Ce trebuie sa fac?

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de GAbitzzu1 cu 11 ani in urma

Am o problema cu erectia,,.totul merge bine la primul act sexual,erectia este puternica,in schimb dupa ce termin, la al doilea act sexual am greu erectie,deobicei imi trebuie o pauza de cca 5 min in care trebuie sa ma sarut si sa ma ating cu partenera,daca nu fac cum trebuie este posibil sa am ercetie dar in timp ce o penetrez dispare,,totusi sunt momente in care tine,,dar in general este ca nu am erectie imediata si asta ma refer la 30 secunde distanta fata de ejaculare.Problema devine mai accentuata in momentul cand partenera nu are orgasm la primul numar al meu,ea dorind sa continui si vrea imediat,,numai ca mie imi trebuie o pauza de cca5 min in care trebuie sa o sarut si sa o simt astfel numai iar din moment ce numai are rabdare nu se mai intampla sa am al doilkea acvt sexual,totul este bine numai cand o pot face sa aiba orgasm la primul numar sexual al meu,,,Ce pot face sa am erectie imediat dupa ce ejaculez?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce trebuie sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

DrR (acum 10 ani)

Degeaba partenerea ta vrea "non-stop". Dupa ejaculare, organismul incepe ca intr-o fabrica sa refaca lichidul seminal pierdut; de-asta te si simti obosit si iti pierzi din putere. E absolut normal sa ai nevoie de o pauza nu de 5 minute, ci de macar 15.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.