Clickmed
programare rapida la medic

As dori si terapie naturista/recomandare, va rog

Cancer
Intrebare postata de carmen_vm cu 11 ani in urma

Buna seara,
As dori o terapie naturista recomnadata de un medic cu experienta. Este vorba despre mama mea, in varsta de 67 de ani a fost diagnosticata cu carcinom microcelular st. IIIb in Feb. 2012.In urma sedintelor de chimio(6) si radioterapie (33) s-a inregistrat o remisie tumorala destul de buna (tumora de 63mm a ajuns la 9mm).
Pe data de 26 Noiembrie 2012 a fost efectuat PET. Concluzii: proces tumoral mediastino-hilar stang cu importanta regresie dimensionala, fara determinari secundare.
Iar pe 19 Decembrie, in urma unei crize, a efectuat un un CT din care a rezultat determinari secundare cerebrale; am urmat alte 10 sedinte radioterapie cerebrala (aceste sedinte ar fi trebuit intercalate preventivin in schema de tratament... Multumita profesionalismului Prof. Dr. Christian Zielinski si atentiei pe care o acorda pacientilor in cele 15 minute de consultatie....)
Trebuie sa mentionez ca am solicitat de nenumarate ori o trimitere catre un medic nutritionist. Raspunsul a fost de fiecare data acelasi: nu este cazul, nu aveti restrictii, lasati organismal sa lucreze singur ….. Cum sa mai lucreze daca imunitatea a fost distrusa? si nu aplicam niciun fel de tratament/terapie.
Sunt convinsa ca terapiile alternative pot ajuta si chiar imbunatati calitatea vietii unui pacient. Rugamintea noastra este de a deveni pacientul unui medic nutritionist. Sunt zeci de terapii si recomandari pe internet...dar doresc consultatie si recomandare venita din partea unui medic nutritionist.
Va multumesc anticipat,
Cu stima,
Mihaela

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "As dori si terapie naturista/recomandare, va rog"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Produse naturiste (acum 11 ani)

In cazul in care nu mai face sedinte de chimioterapie recomand pachetul cu: zeolit lichid imbunatatit cu DHQ, PH balancer si Oxy Dhq. Toate 3 au rolul de a elimina celula canceroasa, de a oxigena celula sanatoasa si de regla nivelul ph-ului. Mama mea se afla in remisie in prezent, fiind diagnosticata cu cancer la san in stadiu 1. Sunt bune produsele si isi fac rapid "treaba".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ligia (acum 11 ani)

Am auzit si eu ca aceste produse fac minuni. Din cate am inteles sunt bune si pentru a preveni o formatiuni canceroasa?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.