Clickmed
programare rapida la medic

Dureri in partea stanga raspuns medic

Colici si alte tulburari digestive la copii
Intrebare postata de Michelle10 cu 11 ani in urma

Deci, am fost internata 3 zile sub diagnosticul de colica renala. La inceput durerea aparea dintr-o data si era foarte puternica, ma durea enorm de tare si am fost la urgente de unde m-au internet. Dupa ce am iesit din spital mi-a fost in contiunare rau, adica mereu aveam greturi si o durere continua in partea stanga . Am fost sa imi fac analizele, la analize nu mi-a iesit nimic neinregula, la ecograf nici atata, mi s-a spus ca totul e normal. Atunci, nu pot sa inteleg de ce ma doare , de la ce poate sa provina acesta durere, care nici acuma nu-mi trece, starea de greata inca m-ai ac***a-o. Imi puteti spune va rog ceva, daca aveti vreo idee de ce ar putea fi, sau ce se intampla de durerea tot persista. Am uitat sa mentionez, am 15 ani. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri in partea stanga"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Cici B (acum 11 ani)

Buna ziua,
Mi-am facut un sumar de urina si toate rezultatele au iesit in limitele normale, mai putin densitatea care a iesit 1030 (normal 1015-1025) si mucusul, care a iesit prezent, desi normal era sa fie absent. Are vreo legatura cu faptul ca eram in perioada de ovulatie? Imi doresc foarte mult un bebe si nu stiu daca aceste rezultatea influenteaza in vreun fel faptul ca nu am ramas insarcinata pana acum. Multumesc, astept radpunsul dvs.
Cici B

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Durerea din cadrul colicii renale poate persista cateva zile - timp in care "pietricica" migreaza pe traiectut ureterului ( cel care face legatura intre rinichi si vezica urinara). De aceea, aceasta ( litiaza = pietricica) nu poate fi vizualizata ecografic.
Este important sa va monitorizati temperatura ( intrucat febra sugereaza infectie). Daca durerea persista sau se accentueaza in cateva zile , este bine sa fiti reevaluata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Colici si alte tulburari digestive la copii.

Inscrie-te aici!
Michelle10 (acum 11 ani)

Mi s-a facut ecograf la rinichi si mi-au spus ca totul este normal, ca nu exista nici o piatra, sau ceva asemanator. Chiar ieri mi-am facut analizele complet, si ecografia , dupa cum spuneam, si asta a fost raspunsul. E adevarat , ca atunci cand sunt la caldura si nu ies afara din casa si asa, durerea se amelioreaza. Durerea persista de mai mult de o saptamama, si febra am facut doar o singura data , dar acum vreo cateva zile. Ce mi-ati sugera sa fac? Chiar ma deranjeaza aceasta durere si nu mai stiu ce sa fac sa imi treaca. Multumesc frumos!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Michelle10
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Michelle10
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.