Clickmed
programare rapida la medic

Tiroidia autoimuna la copii raspuns medic

Obezitatea
Intrebare postata de ITUCANA cu 11 ani in urma

Buna ziua , am un băiat de 10 ani , cu un an in urma am descoperit ca are tiroidia autoimuna , tot de atunci urmează tratament cu Euthyrox 12,5 mg . S-a ingrasat destul de mult (zic eu ) , are 45 kg si înălțime de 1, 30 , nu mănâncă chipsuri , snacksuri si alte porcarii , nu bea sucuri decât f f rar ,iar alimentatia este cât de cât sănătoasă . Dacă îmi poate recomanda cineva un medic specialist cu rezultate bune , din străinătate , care poate face investigatii amanuntite si tratament naturist (dacă se poate ) , sau poate cineva, care are o situație asemănătoare si cu care mă pot sfatui . Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tiroidia autoimuna la copii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marcela.pescaru (acum 10 ani)

Buna seara,in familia noastra s-a urmat un program destinat sanatatii si scaderii in greutate in primul rand...Baietelul nostru de 13 ani(anul trecut)era la gradul 2 obezitate,cu 89,9 kg,eu aveam 99 kg,iar sotul meu 94,5 kg.Am redus cu totii foarte bine greutatea,datorita programului de sanatate pe care l-am urmat,si pe care acum il recomandam mai departe...4 mese zilnice(fara sare,zahar sau indulcitori),insotite de anumite suplimente nutritive.
Marcela Pescaru,tel.0728948507

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marcela.pescaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marcela.pescaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vica (acum 10 ani)

buna ziua .ma numesc vica si sufará de aceasi boala ca si baiatul dumneavoastre.de curind cineva mi-a recomandat un medic din rominia cu care am vorbit si voi incepe un tratamento puteti sa incercati si dumneavoastre se numeste calin margineanu il cautati peste net si va apare cutia lui postala iundei puteti scrie si marca consulta.va doresc o buna insanatosire

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adrian (acum 9 ani)

Spirulină cu urzică de la Fares

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.