Clickmed
programare rapida la medic

Sa fie abces? raspuns medic

Gingivita
Intrebare postata de LuizaRamos cu 11 ani in urma

In copilarie am avut un accident si dintii din fata mi-au fost inlocuiti. In luna Iulie anul trecut, am inlocuit doi dinti din fata cu unii noi. Dupa ore de lucrari, m-am ales cu o pereche frumoasa si totul parea sa fie bine. Acum trei zile a inceput sa ma doara unul dintre ei si azi dimineata m-am trezit cu partea dreapta umflata. Gingia pare sa arate bine, durere nu mai am, dar obrazul sta umflat si ma deranjeaza foarte tare. Nu am patit niciodata asta din vina dintelui pus. De la varsta de 14 ani am acei dinti falsi si in iulie i-am schimbat, asa cum am spus.
Din cate stiu, totul a fost curatat inainte de a atasa dintii falsi si nu cred ca ar trebui sa am asa mari probleme din moment ce nu mai exista nervi acolo. Nu inteleg cum de la un dinte fals s-a ajuns sa mi se umfle toata partea dreapta cu buza pana la ochi…
Nu vreau sa mai iau antibiotice, Jumatate din viata mea a fost pe antibiotice din diferite motive si cred ca stomacul meu sufera din cauza asta, la fel si inima. Sunt satula de pastile si chiar daca imi vindeca o parte, imi afecteaza pe alta parte.
Ce poate fi? Voi ajunge la un medic ca nu pot sta asa pana dau in altele, dar as vrea sa stiu care sa fie cauza din moment ce dintele de la care a pornit este "mort" de ani de zile…
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa fie abces?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Nicoleta Grosu MDr. Nicoleta Grosu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

"nu cred ca ar trebui sa am asa mari probleme din moment ce nu mai exista nervi acolo."
Scosul nervului NU inseamna disparitia tuturor problemelor.
Poate fi un abces ca urmare a tratamentului de canal incorect/incomplet, poate fi un abces parodontal, poate fi chiar o fisura/fractura a radacinii. Cel mai bine este sa mergeti la medic, pt ca doar in urma consultatiei se poate stabili cauza si institui un tratament.

www.drgrosu.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Nicoleta Grosu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Nicoleta Grosu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.