Clickmed
programare rapida la medic

Probleme cu stomacul

Constipatia si diareea copilului
Intrebare postata de Ioana9665 cu 11 ani in urma

(Este vorba de mine,nu de copil dar nu am gasit alta categorie).
De cateva zile,sau chiar o saptamana,am probleme cu stomacul. La un interval de aprox 1 ora, am diaree. Inainte sa ies la baie, apar dureri de burta. Daca ma agit, imediat trebuie sa ajung la baie
Am luat furazolidon si smecta(prafuri), dar nimic. Nu pot iesi din casa. Ce sa iau/ce sa mananc? De la ce e asta?
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme cu stomacul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Maria (acum 11 ani)

poate fi o reactie aparuta la stres, mie mi se mai intampla, motiv pt care am tot timpul in geanta imodium. ar fi bine sa faceti si o cura cu probiotice pt refacerea florei. desigur n-ar strica nici sa consultati un medic.
eu am reusit sa-mi rezolv problemele gastrice cu ajutorul dr Simona Filip de la Delta hospital.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
... (acum 11 ani)

eu te''''as sfatui sa nu mai iei trat fara a sti motivul in aceasi situatie ma aflu si eu de 3 ani umblu la medici si nu imi dau de cap problemei am facut foarte multe analize am stat foarte mult in spital mi''''a afectat viata total din toate punctele de vedere sunt epuizata fizic si pshihic fapt care ma facut sa iau o pauza si sa renunt la spitale si doc!! insa am obs cv totul a pornit din cauza stresului si alimentatiei slabe si proaste pe care am avut''''o inainte si acum am inceput sa am mai multa grija mananc putin si cat mai des si nu consum apa in timpul meselor si ma simt mai bn!! ai grija cu furazolidonul pe mn ma bagat in spital pt ca poate fi vb de o diaree infectioasa si nu este bn sa o retina organismul trebuie eliminata !! mergi la un doctor cat nu este tarziu!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.