Clickmed
programare rapida la medic

Lombosciatica sau probleme rinichi? raspuns medic

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de MihaelaJ cu 11 ani in urma

Am o mare nelamurire si daca puteti sa ma ajutati cu o parere v-as fi recunoscatoare!
Am o durere foarte mare in partea stanga intre rinichi si ovar, durerea radiaza in acea zona, durerile apar dimineata in somn si seara, tin cate 3 ore. Am fost la medicul urolog, mi s-a gasit nisip de 2-3mm. Am lut o luna Cystone, insa durerile au ramas la fel. Dupa o luna am mers iarasi la urolog si mi s-a pus diagnosticul de lombosciatica, mi s-a spus ca acele dureri nu sunt de la rinichi pt ca acesta nu este inflamat. Mentionez ca nu am nicio durere de spate, de mijloc, durerea nu se duce inspre picior, durerea este numai si numai in interior, intre rinichi si ovar. Acum iau Mydocalm de doua ori pe zi, il iau de doua saptamani, insa daca se intampla sa nu il iau cateva ore, durerea reincepe usor. Daca intr-adevar este lombosciatica, cat timp dureaza acest tratament? Durerile vor disparea complet? Am 22 de ani.
Va rog, daca-mi puteti da un sfat deoarece aceste dureri tin de mult timp si imi afecteaza viata si randamentul de zi cu zi.
Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lombosciatica sau probleme rinichi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Adina Anghelea MDr. Adina Anghelea este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Ar trebui sa faceti o investigatie mai amanuntita pentru a vedea daca problema este renala,ovariana sau tine de coloana vertebrala. Daca doriti o investigatie neinvaziva si care sa va indice o cauza intr-o singura sedinta ,va recomand o investigatie de biorezonanta.Daca nu, aveti nevoie de ecografie abdominala,ecografie intravaginala si un RMN(daca Radiografia nu a fost concludenta)si durerile persista.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Adina Anghelea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Adina Anghelea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni coloana vertebrala.

Inscrie-te aici!
Bogdan Andrei (acum 5 ani)

Buna! Si eu am 22 de ani si exact aceeasi durere o am ca si tine , nu stiu ce sa ma mai fac.. Mam dat cu Diclac Gel si tim de doua ore nu ma doare si apoi iarasi ..:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bogdan Andrei
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bogdan Andrei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.