Clickmed
programare rapida la medic

PAREAZA FACIALA PERIFERICA STANGA raspuns medic

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de Daniela0621 cu 11 ani in urma

Buna seara!
Tatal meu a facut o pareza faciala stanga periferica. Intr-o zi s-a trezit cu gura stramba si cu ochiul afectat pe care nu-l putea sa-l inchida.Am mers cu el la spital i-ar acolo l-a consultat un medic neurolog, dupa care l-a vazut si un medic orelist,iar acel medic orelist a hotarat sa-l interneze pe acea sectie.A stat 9 zile internat pe aceea sectie desi nu avea nimic la urechi, pe un tratament cu aciclovir,vit B1,vit B6 ,Glucoza 10%.D.Desi s-a externat ieri,are dureri ingrozitoare pe partea afectata si nu poate vorbi clar.Azi am mers la un neurolog iar acel medic mi-a spus k gura ar putea sa ramana stramba pt k nu i s-a adm trat corespunzator in spital adik Medrol. si acum ar fi prea tarziu sa il mai ia.Mentionez k am facut si un CT, dar medicului neurolog nu i s-a parut prea cocludent..a zis k nu este facut bine.Ce pot face?Sunt diperata iar tatal meu este f afectat k va ramane cu gura stamba din cauza acestui medic orelist care nu i-a recom trat. care trebuia. Va rog astept un rasp. de la cineva.Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "PAREAZA FACIALA PERIFERICA STANGA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,

Puteti sa faceti exercitii care sa aajute muschii faciali sa isi recastige cat de cat tonusul. Va recomand sa incercati sa ii mai faceti o data analizele neurologice, CT sau RMN. Daca vorbirea este afectata ar putea fi vorba si despre o afazie. Cel mai bine este sa consultati un medic neurolog care sa se ocupe de cazul tatalui dvs si sa se stabileasca o cauza si un tratament.
Pentru vorbire este bine sa i se faca o evaluare psihologica complexa (www.ropsiho.ro) si sa se inceapa un program de recuperare. Cu cat se face mai repede, cu atat sunt sansele mai mari sa recupereze mai mult.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Accidentul vascular cerebral.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Daniela0621 (acum 11 ani)

Multumesc frumos pt raspuns.
Am consultat un medic neurolog si mi-a recomandat sa-i fac o eco Doppler vase cervico-cerebrale.Mi-a prescris un trat.cu neuromultivit, aspirina cardio si un aniinflamator Celebrex.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Daniela0621
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Daniela0621
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marius (acum 11 ani)

Buna ziua,
Va pot recomanda eu un dispozitiv medical de recuperare,de fizioterapie, pe care il poate folosi oriunde, oricand, fiind un dispozitiv mobil. Acesta stimuleaza circulatia sangelui local, dar si in tot corpul, eliminand durerile si in timp chiar ajutand la insanatosire. Producatorul este din Austria, iar la noi in tara le gasiti pe www.multiclar.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.