Clickmed
programare rapida la medic

Oua de prepelita

Boli respiratorii
Intrebare postata de mihaitaioan cu 11 ani in urma

Buna ziua,
am auzit ca ouale de prepelita sunt bune pentru bolilele aparatului respirator.
ce parere aveti ? si cum trebui luat tratamentu? este adevarat ca nu trebuie consumat alcool cat timp se ia tratamentu?
Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oua de prepelita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

CRITASSE (acum 11 ani)

Oul de prepelita,ca multe alte astfel de tratamente naturiste ce-si fac veacul prin zvonuri,te ajuta in orice afectiune,amelioreaza si reprezinta un supliment nutritional destul de bun;dar nu vindeca,in schimb te curata la buzunar ptr ca sunt destul de scumpe;Nimic nu vindeca decat armonia dintre trup si suflet.Incercati de pilda sa faceti o farsa unui cunoscut pe care nu l-ati vazut de ceva timp si punand la cale impreuna cu alti cunoscuti,vorbiti-i,pe rand de faptul ca n-arata bine,ca ce-a patit?,ca e cam galben la fata,etc,si veti observa ca in cateva zile va cadea la pat!In asta consta aceasta armonie de care va spun si careia i se mai spune si auto- sugestie.Un foarte bun adjuvant in bolile de plamani este borsul de casa preparat din tarate de grau speciale(vedeti ca sunt de doua feluri).:Un pahar de bors pe stomacul gol dimineata inainte de micul dejun cu 10-20 min,e un adevarat miracol.Eu il beau de aproximativ 3 ani si la un examen de rutina,spunandu-i doctorului ca fumez de 35 de ani,s-a mirat,privind radiografia si spunandu-mi ca mint;ca aceia sunt plamani de om care fumeaza de 6-7 ani.Mare atentie ca-n prima saptamana trebuie sa stai acasa(te scoate la WC,la greu).Un al doilea adjuvant,mult mai la-ndemana oricaruia e sucul preparat la aparat dintr-un mar,un morcov si un cartof spalat bine si caruia i se curata punctele stricate sau cele verzi de pe coaja.Privitor la consumul de alcool in timpul tratamentului,te intreb?Vrei sa te faci bine sau nu?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.