Clickmed
programare rapida la medic

Importanta tipului de colesterol in bolile cardiace

Colesterol
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Va rog sa ma ajutati!Tatal meu in virsta de 56 ani si-a facut analizele si are:colest seric toatal=296;trigliceride=222.In rest toate analizele de singe sint bune.Este fumator,TA=120/80mmhg,activ,cu greutate normala si cu un regim alimentar sanatos.Va rog sa-mi spuneti ce medicamente poate sa ia pentru normalizarea colest si trigliceridelor.Va intreb pentru ca nu as vrea sa ia statine,nu am deloc incredere in ele.Sint medic de familie dar nu pot fi foarte obiectiva in privinta parintilor mei si deaceea va intreb pe dumneavoastra.Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Importanta tipului de colesterol in bolile cardiace"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

veronica71 (acum 15 ani)

Salut! Tatal tau trebuie sa se lase de fumat, si aceasta are efecte bune asupra colesterolului (creste HDL-colesterolul, "coelesterolul bun"). Se pare ca nu este cazul de regim alimentar daca mananca sanatos deja. De tratat pacientul trebuie, nu colesterolul, deci nu se pot da indicatii prin aceasta cale, dar cert este ca pentru aceste valori trebuie sa ia un medicament din grupa statinelor (cel mai cunoscut este simvastatinul), dar numai la recomandarea medicului! Bineinteles va trebui controlat colesterolul si trigliceridele periodic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de veronica71
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de veronica71
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
comentarii utilizatori (acum 15 ani)

felicitari,mare realizare.Este valabil tratamentul si pentru un copil se 7 ani insulino dependent?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna ziua numele meu este maryo si acum o luna am fst la doctor si am facut un set de analize si au iesit asa glucose ox 88 mg,urea 35 mg,creatine 0.78mg,ast/got l 24 u/l,alt/gpt l 76 u/l amylase...

Intrebare postata acum 14 ani in Colesterol.

acum cateva zile, in urma analizelor a rezultat ca am colesterolul marit, peste 220, iar valorile transaminazelor foarte ridicate: TGO 48 si TGP 80. am depistat problema ficatului gras de jumatate...

Intrebare postata acum 15 ani in Investigatii.

Buna ziua, Am 33 de ani, la analizele recente singura valoare anormal a mi-a iesit colesterolul HDL 28,6, sub limita si evidentiat ca factor de risc. Intrebarea mea este, in cazul in care...

Intrebare postata acum 15 ani in Investigatii.

COLESTEROL 257 ,TRIGLICERIDE 158 .VA ROG SA-MI SPUNETI CE TREBUIE SA FAC- MULTUMESC

Intrebare postata acum 16 ani in Investigatii.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.