Clickmed
programare rapida la medic

PAREZA LA GAT

Durere gat
Intrebare postata de MARIA ANCA cu 11 ani in urma

Am pareza la gat de doua luni au fost perioade cand nu am vorbit de loc iar acum vb mai mult in soapta sau deloc.Corzile vocale arata bine (mi-au bagat camera pe gat),am facut RMN ,am fost 14 zile la o salina artificiala la LUGOJ ,am facut aerosoli cu aparatul,acum sunt pe injectabil iau BRUFEN si iau si un tratament naturist cu plante ,vin si miere ,analizele au iesit bine nu este infectie,am fost la dentist si nu sut probleme dar eu cand tusesc imi vine puroi in gura si tot fara voce sunt.Am mai patit asa si cu ani in urma dar in doua trei zile imi revenea vocea iar in primavara iarasi am stat 2 luni fara voce pana m-am dus la Praid si dupa trei zile am vomitat puroi si pe nas si pe gura pana mi-a revenit vocea.Acum nu pot sa merg la Praid pana in aprilie si eu totusi sper sa se gaseasca un tratament sa imi revina vocea.DACA ATI PUTEA SA IMI RASPUNDETI SCRIETIM VA ROG PE ADRESA [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "PAREZA LA GAT"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.