Clickmed
programare rapida la medic

Simt ca nu pot respira

Boli respiratorii
Intrebare postata de RaduRu cu 11 ani in urma

Buna ziua tuturor,

Am o prolema aparuta in ultimii 3 ani. Am 25 de ani si sunt fumator de aproape 4 ani.
Sunt momente in care am urmatoarele simptome :

- simt ca nu pot inspira suficient aer (mi se intampla si daca vorbesc mai mult sau rad cu prietenii)
- bataile inimii se intetesc si pot sa le simt chiar si in gat uneori...
- apare o apasare in partea de jos a toracelui (insprea diafragma) spre stern inclusiv
Practic in acest moment, daca e mai serioasa criza, ma astept sa imi plesneasca inima, asa e de inconfortabil. Simt nevoia sa ma opresc din mers, din vorbit sau orice si sa ma chircesc de spate macar un pic pentru ca asta ma ajuta.
+ in plus, mi se acumuleaza si gaze la stomac instant ?! De exemplu daca am o criza dinasta, m i se umfla burta imediat, iau un carbune medicinal, senzatia dispare, dar daca am o noua criza burta se umfla la loc la fel de repede.

Tin sa precizez ca nu ma doare intai in cosul pieptului (e mai mult o senzatie de presiune) si nici nu radiaza durerea pe undeva. Burta incepe sa ma doara din cauza dilatatiei rapide dar e mai mult o jena si nu se compara cu senzatia de apasare si lipsa de aer.

Am fost la 3 cardiologi (dintre care unul era de la Urgente) si toti zic ca nu am nimic la inima. Cand eram copil am facut si un test pentru reflex gastro intestinal cu substanta de contrast si a iesit bine.

Nu stiu ce sa mai fac in acest moment. Am zile in care cred ca mor de la simptomele astea care apar de nicaieri (fara sa fiu suparat sau sa ma gandesc la ele).

Ce verificari sa mai fac? Sunt oare nebun? Ca sunt pregatit sa accept si varianta asta si macar ma duc la psiholog. Toata starea asta de rau a inceput sa ma everveze mai mult decat sa ma sperie.

Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Simt ca nu pot respira"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

cristina (acum 11 ani)

exact chestiile astea mi se intampla si mie, la 22 de ani. fa-ti o analiza la sange de TSH ca e posibil sa fie de la tiroida. mie mi-a iesit cu aproape 1 peste limta, dar inca nu am fost la endocrinolog pt mai multe verificari. succes si sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.