Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajutatima si pe mine cu niste sfaturi

HIV SIDA
Intrebare postata de karlos84 cu 11 ani in urma

Salut sunt catalin am 28 de ani si in urma cu 5 ani ma aflam la munca in franta.mi-am facut o prietena spaniola am facut sex normal protejat si ma convins s-a o masturbez sa-i bag 3 degete in vagin iar eu am acceptat si am masturbato iar dupa ce am terminat actul sexual m-am spalat bine pe maini cu sapun.cateva zile mai tarziu ma sunat si mia spus ca are hiv si daca vreau s-o accept ca prietena. vreau sa va intreb sa va implor sa-mi dati cateva sfaturi pentru ca sunt disperat daca asi fi putut prin introducerea degetelor in vagin asi fi putun lua hiv nu mi-am facut testul pt ca in orasul in care ma aflu ma cunoaste cam toata lumea. va rog ajutatima sa ies din depresie cu cateva sfaturi favorabile. va multumesc la toti.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajutatima si pe mine cu niste sfaturi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

buna (acum 11 ani)

tesperii de pomana, caci teste lde HIV dau rezultate gresite in peste 90% din cazuri facand oamenii sa creada ca sunt bolnavi de pomana. Asta duce la boala psihice si simptome care apar datorita crezului gresit, asa cum a dus si la tine ideea ca ai putea fi contaminat. Imagineaza-ti cat de depresiv ai ajunge daca ai mai primi si un test fals pozitiv ! Poti omora omul numai cui diagnoze gresite !
Boala SIDA exista, adica oameni ci sistem imunitar distrus insa din alte motive decat HIV care este o inventie. Insa la omul cu sistem imunus distrus (de ex. de radiatii sau traume emotionale) se agata tot felul de microbi si virusi insa acestia nu se pot agata de un om normal si sanatos.
Ca urmare e absolut imposibil ca vreun virus sa se transimit la oricine ci este posibil tot numai la oameni ci sistem imunitar distrus.
Cunosc perechi casatorite la care numai unul a fost bolnav in ciuda sexului regulat fara prezervative. Copii din Romania care au avut HIV au fost cei nascuti in perioda anilor 1986 cand au fost radiatiile de la Cernobil.
Informeaza-te ce inseamna d efapt SIDA si HIV care sunt 2 chestii absolut distincte si nu au legatura una cu alta asa cum vor sa ne creada banditii care produc medicamentele
http://www.leacuri.net/index-Dateien/sida.htm

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
karlos84 (acum 11 ani)

multumesc pentru raspuns desi stiam in sufletul meu ca nu puteam sa contactez virusul prin degete dar nu stii cat de bine ma simt dupa ce am citit aceste randurii

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.