Clickmed
programare rapida la medic

Chist Hidatic Pulmonar

Cancer
Intrebare postata de AlexSein cu 11 ani in urma

Buna ziua , ma numesc Alex , am 15 ani si sunt din Constanta si e posibil sa fiu diagnosticat cu Chist Hidatic Pulmonar , inca nu am aflat marimea exacta a acestuia de aceea vreau sa ma documentez mai mult despre aceasta tumoare sau ce anume o fi... Din cate am inteles din ce am mai citit , acest chist provine de la infectarea cu un parazit transmis prin contactul cu animalele , eu unu'' am un caine mic deci ma gandesc ca de la el am luat ce am luat.Sunt foarte ingrijorat cu privinta la acest lucru deoarece am citit ca mortalitatea este 100% posibila in cazul ruperii chistului sau mentinerea acestuia in organism.Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Exista riscuri de pe uram operatiei ?
2.Exista sanse de a reaparea alt chist intr-o anumita perioada de timp?
3.Exista risc de moarte dupa operatie sau cat de mare e riscul inainte de aceasta?

Am uitat sa specific ca am facut un set de analize si astept diagnosticul final in urma acestora care va veni dupa 10 zile lucratoare de la momentul acesta.Ar trebui sa plec direct la Bucuresti pentru operatie sau sa astept rezultatele analizelor?

Sunt foarte ingrijorat si sper sa primesc raspunsuri sincere care nu vor da importanta varstei mele , va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Chist Hidatic Pulmonar"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cranta Ali MDr. Cranta Ali este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Exista suspiciunea de chist hidatic?Sau asa v-ati gandit dvs?
Tratamentul este chirurgical. Riscul de deces este minim dupa operatie in cazuri necomplicate si la pacienti care nu au afectiuni majore(insuficienat cardiaca, rsepiratorie, diabet, etc). Cea ce dvs nu aveti.
Este bine sa asteptati rezultatul analizelor si apoi decideti unde mergeti ptr operatie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.