Clickmed
programare rapida la medic

Analize ce depisteaza ?

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de AnaMaria723 cu 11 ani in urma

Bunaziua am fost azi cu parintii mei la doctorita de familie (deoarece am simptomele unei raceli febra dureri musculare durere in gat de cap am niste ganglioni umflati sub mandibula (durerosi cand ii ating si mobili ) ...dar eu sunt speriata deoarece in urma cu 2 luni am pufait tigari 2 pe zi dar nu inj fiecare zi si imi este frica de cancerul la gat ....am 13 ani da stiu a fost o p***ae )(am fost si la 2 doctori orl-isti care s-au uitat in gat nas urechi si nu au vazut nimic ingrijorator ...au zis ca este o faringita acuta ) asa doctorita sa uitat la mine mi-a ascultat inima si plamanii si a zis ca e bine ...s-a uitat si in gat si in nas si in urechi (a zis ca gatul este foarte putin rosu si ca urechile sunt bine si nasul putin imflamat azis ea de la raceala ) si ma trimis sa fac urm analize :TSH ,,, IONOGRAMA SERICA ,,COLESTEROL,,CALCIU ,,VSH ,,FIER ,,, si analize de URINA si FECALE ea mi-a mai recomandat sa fac si o ecografie abdominala deoarece a zis ca este nevoie ca am crescut si ma rog (de verificare ) acum vreau sa va pun cateva intrebari :
1. Analizele de mai sus pot detecta cancerul ?
2. In cat timp se poate dezvoltta cu simptome cu tot un cancer (mai ales cel la gat ) ?
3.Ce analize ar mai trebuiu sa fac ?
4 . Cancerul la gat se poate vedea la un simplu control orl ?
5 .Daca ar fi o viroza (asa cum zic toti ) cam cat ar dura ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Analize ce depisteaza ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.