Clickmed
programare rapida la medic

Cilcul menstrual

Ciclul menstrual
Intrebare postata de bbybby cu 11 ani in urma

Buna... am 23 de ani si de cand a inceput sa imi vina ciclul menstrual, pe la varsta de 12 ani, nu am avut nici o durere aproximativ 5 ani si era si regult. acum de fiecaredata cand imi vine ma doare burta, spatele, ovarele, abia ma pot misca, nu pot face miscari bruste si nici sa ridic mai mult de 2 litri ca ma iau durerile ca nu pot merge, imi vine sa vomit; apoi cand incepe sa vina ma doare la intrarea in vagin si am mereu impresia ca trebuie sa merg la wc...imi puteti spune ce pot face pentru asta si de ce in ultimul tim am niste intarzieri de cate 20 de zile chiar si o luna? multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cilcul menstrual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Elena (acum 11 ani)

Nu este exclus sa ai vreun chist la ovare. Fiica mea a avut si am mers la dr IAR PROBLEMA S-A REZOLVAT. Ar trebui sa mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la ginecologie. Trebuie sa ti se faca echografie, control ginecologic, eventual analize, testul Papanicolau. La echografie se vizualizeaza prezenta unui chist care ar putea fi o cauza a durerilor si a absentei/intarzierii ciclului menstrual. Alte analize pun in evidenta eventuale rani, bacterii, candida. Medicul de familie te poate trimite la un endocrinolog, poate ai dereglari hormonale. Oricum, mergi la doctor. Ori la medicul de familie care te directioneaza catre specialist, caz in care nu platesti consultatia (platesti in schimb toate celelalte investigati) ori mergi la un medic particular, ginecolog, unde platesti inclusiv consultatia. Sanatate .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bbybby (acum 11 ani)

am fost la ecograf si nu am chist, din potriva mi s-a spus ca e totul in regula, testul papanicolau nu il pot face pt ca sunt inca virgina... sunt si alte teste care se fac in afara de papanicolau?multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bbybby
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bbybby
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Roxana (acum 11 ani)

Exista un supliment nutritiv natural care te poate ajuta in reglarea menstruatiei si in ameliorarea durerilor. La mine a functionat in ambele sensuri, inclusiv mi-a crescut rezistenta la infectii urinare. Daca doresti mai multe informatii, ma poti contacta pe e-mail: [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.