Clickmed
programare rapida la medic

Insarcinata cu un barbat care ma bate

Psihologia cuplului
Intrebare postata de stefania691 cu 11 ani in urma

Buna ziua , ....ma cheama stefania, .....am 20 de ani , in urma cu 4 luni de zile am cunoscut un bayat , ......in primele 3 luni de zile a fost totul bine si frumos ....de la un timp din cauza geloziilor lui a incepooot sa ma bata, desi eu nu iam gresit cu absolut nimica.De fiecare daca cand ma batea zicea ca nu mai face , ca nu ma mai atinge si diverse.Dupa ultima bataie eu iam zis ca se termina tot.El a tinut sami zica ca in urma ultimului contact sexual el a lasat in mine....si este posibil sa fiu gravida.El isi doreste foarte mult un copil cu mine , ma iubeste stiu asta, a zis ca nu ma mai atinge niciodata......Ce sa fac daca intradevar sunt gravida?tin sa precizez ca eu nnu miam dorut un copil cu el si nu am stiut ca el a lasat in mine, dar el a facut de capul lui crezand ca un copil ma poate face sal iert si sa mergem innainte si sa am din nou incredere in el ?Nu stiu cum sa procedez, daca sunt insarcinata ?sa tin copilu si sa am incerdere in el .....AJUTATIMA VA ROOOOG!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Insarcinata cu un barbat care ma bate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Luciana (acum 11 ani)

din ce ai povestit barbatul cu care esti nu are pic de respect fata de tine si tinand cont si de faptul ca sunteti de putin timp impreuna (4luni) cred ca nu ar trebui sa ai nici o ezitare in a pune punct acestei relatii. nu exista nici o justificare pentru agresivitatea fizica pe care el o manifesta fata de tine si in orice caz nici un lucru pe care l-ai fi facut tu, chiar si infidela daca ai fost, nu ii da dreptul sa te loveasca. cat despre faptul ca a incercat sa te lase insarcinata fara ca tu sa stii despre acest lucru demonstreaza cat de marsav poate fi el. poate ca nu ai ramas insarcinata. nu exista iubire acolo unde este prezenta agresivitatea!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alina Daniela3 (acum 11 ani)

Zmeul de iubit al tau nu te iubeste. Cum a spus si colega, iubirea si agresivitatea nu se "pupa". Azi iti da o palma, maine un pumn. Lasa-l fata draga!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alina Daniela3
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alina Daniela3
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psiholog Jeni Chiriac MPsiholog Jeni Chiriac este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Recomandarea mea este sa iei fiecare pas treptat. Stiu ca uneori este nevoie sa stim raspunsuri, dar poate ca situatia nu va presupune astfel de alegeri si nu te vei simti obligata sa treci peste cuvantul tau fata de tine cand vorbim despre despartire. In a cata zi a ciclului tau menstrual a avut loc actul sexual neprotejat?

 

 

--
Toate cele bune!

Jeni Chiriac
0732.84.36.38
Cabinet Individual de Psihologie Jeni Chiriac


jenichiriac.ro coachinglife.ro onlinedrsex.ro

Atentie!  Aceste recomandari au caracter general, pentru recomandari personalizate este necesara o programare in vederea anamnezei clinice si stabilirii etapelor de interventie terapeutica recomandabile pentru dvs.

 

jenichiriac.ro coachinglife.ro onlinedrsex.ro

Atentie! Aceste recomandari au caracter general, pentru recomandari personalizate este necesara o programare in vederea anamnezei clinice si terapiei sexuale aferente

 

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psiholog Jeni Chiriac
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psiholog Jeni Chiriac
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.