Clickmed
programare rapida la medic

Mancarimi

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de serban89bv cu 11 ani in urma

Buna ziua
Am si eu o problema si nu styu cum sa scap de ea.
Intr-o seara ma durea spatele si m-am dat cu taina ursilor pe spate ,dupa aceea m-am spalat pe maini m am pus in pat si am pus mana pe penis si a inceput sa ma arda glandul de la crema aceea,am mers repede sub dus si am tynut dusul pe glad ca ma ardea foarte tare.A doua zi glandul avea puncte rosii pe el si ma mancau foarte tare era insuportabila mancarimea,am mers la un farmacist si mi a dat Miconazol nitrat si p***anolon Acetonid si mi a trecut dr dupa o perioada tot apare si dispare. am observat ca incepe sa ma manance pielea care acopera glandul si de pe piele se ia pe gland si apare ca niste puncte dar dupa ce ma scarpin se fac pete si se inroseste tare si apare pe gland o substanta albicioasa urat mirositoare si ma si ustura cateodata cand urinez.ce sa fie oare ?sa fie o infectie din interior ?ciuperca ?iritatie? am problema asta de aproape 2 ani stau si cu o fata ,am o relatie de 3 ani de zile cu ea.Am cunoscut-ocu vreun an inainte sa ma dau cu acea crema si am facut sex neprotejat dar nu am avut probleme ,doar dupa ce m-am dat cu aceea crema .Imi puteti zice un tratament ca nu am curaj sa merg la un medic iar daca tratamentul dat de dvs nu are rezultate o sa merg la un medic.Va rog sa imi raspundeti .
Multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mancarimi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Je (acum 11 ani)

Din descriere pare balanita punctuala.
Nu apare de la "taiana ursilor". Imi pare rau sa-ti spun. Vezi ca trebuie sa se trataeze si ea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Serban89bv (acum 11 ani)

Buna ziua
Revin sa va anunt si sa va multumesc ptr rasp.
Intradevar e balanita candidozica, am fost la un dematolog si mi a zis.
Va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.