Clickmed
programare rapida la medic

Alcoolul

Alcoolism
Intrebare postata de oanamorosan cu 11 ani in urma

Am si eu un frate in varsta de 24 de ani..nu stiu daca as putea sa il numesc alcoolic, dar da, bea mult prea mult pt varsta lui, desi nu stiu daca alcoolismul are varsta.Are perioade cand bea zile intregi si nu mananca aproape nimic, asta poate dura si o saptamana, dupa care isi revine se comporta normal, iese cu prietenii, munceste fara sa consume alcool si tot asa, perioadele se repeta.Ceea ce ne ingrijoreaza pe noi este faptul ca are o varsta frageda si deja bea zile intregi, iar cand ii spunem ca nu e bine ceea ce face si ca ar trebui sa inceteze ne spune ca nu o sa se mai repete si ca isi va reveni.Bineinteles ca nu se tine de cuvant, dupa o perioada de 2 , 3 saptamani in care nu a consumat chiar asa mult alcool, revine cu betiile si cu nemancatul.Pur si simlu are perioade cand se trezeste dimineata ,pleaca si vine seara,beat, apoi doarme...iar a doua zi o ia de la capat; o tine asa si o saptamana.Va rog din suflet daca ati putea sa imi dati un sfat , ce am putea face pt el?este oare alcoolic, ar mai avea vreo scapare??Va rog mult!!Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alcoolul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.