Clickmed
programare rapida la medic

Stafilococ auriu+casndida

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de ioana1976 cu 11 ani in urma

Va rog sa-mi spuneti ce doza de staphylococcinum ch 200 trebuie sa-i administrez fetitei mele de 8 ani si jumatate diagnosticata cu stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv prezent in nas si gat si candida prezenta in gat.
Mentionez ca are respiratie greoaie, nas infundat si-si drege vocea de 2-3 luni incoace.Tratamentul conform antibiogramei si antifungigramei nu a dat rezultate.
Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stafilococ auriu+casndida"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Buna (acum 11 ani)

Homeopatia este minunata si puternica, insa nu functioneaza asa cum crezi !
In homeopatie nu se combat microbii cu anti-microbi sau ceva similar cu antibioticele !
Caci boala ca si microbii apar ca urmare a slabirii sistemului imunitar inclusiv fizic/psihic.
Microbii nu sunt deci cauza bolii si doar urmarea ei !
A combate numai microbii este sinonim cu omorarea tantarilor cu palma intr-o balta.
Se papte ca remediul de mai sus sa ajute ceva, insa sistemul imunitar nu-l intareste.
Trebuie remedii care intaresc si repera, nu care omoara microbi.
Daca incerci asa si nu functioneaza vei spune ca homeopatia nu functioneaza, insa nu e deloc asa. Trebuie remediile potrivite si asta mai ales INAINTE de a distruge flora si corpul cu tot felul de antibiotice care duc pe urma la candida, stafilococ si alti microbi si mai rai decat cei initial !

I-l poti da insa asa: se p***ao SINGURA granula (mai mult e risipa doar) de 3-4 pri pe zi timp de 3 zile. Alternativ se poate pune o singura granula intr-un pahar cu apa si dupa ce s-a dizolvat se bea de 3-4 ori cate o gura.

Insa cat exista mediul favorabil microbilor aceeia vor persista. Mergi mai bine la un medic homeopat adevarat (nu la amatori, asa cum sunt multi medici)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ioana1976 (acum 11 ani)

Multumesc pentru raspunsul dvs.M-am convins de beneficiile homeopatiei si am mare incredere fiindca in cazul fetitei mele a dat rezultate inimaginabile.De la varsta de 5 ani dupa otite repetate, bronsite, sinuzite maxilare si culminand cu operatie de polipi am recurs la tratament homeopat care a dat rezultate 100%.
In urma cu cca.6 saptamani am ajuns la medicul homeopat pentru rosu in gat, respiratie greoaie, nas infundat.Dupa 2 zile de remedii(hepar sulfur ch 200) copilul a facut febra peste 39.5 3 zile la rand, febra pe care n-am putut-o scadea cu nimic.Medicul homeopat a recomandat administrarea remediului din 5 in 5 minute, ceea ce am si facut.In urma discutiei telefonice mi-a cerut sa-i confirm daca in gatul fetei n-au aparut puncte de puroi.Sincer eu nu le-am vazut desi erau acolo.M-am convins de asta a 3-a zi seara cand am dus-o la pediatru pentru ca febra tot crestea si deja intrasem in panica.
In fine, pediatra i-a dat tratament cu augmentin+nistatin s.a.10 zile.A 2-a zi, febra a scazut dar cam atat, nasul la fel(ca si cum ar avea o rinita, parca are secretii care nu ies), vocea si-o drege mereu, astfel in cat i-am facut un set de analize la care a iesit in gat: candida albicans, in nas si gat stafilococ aureu hemolitic coagulazo pozitiv.
Medicul homeopat dupa ce i-am confirmat ca i-am dat antibiotic copilului nu mi-a mai raspuns la telefon pentru a-i da rezultatele analizelor.Sper totusi ca o va face pentru ca pana acum L-am considerat un profesionist de nota 10.In aceasta situatie, pediatrul i-a dat fetitei tratament conform antibiogramei:oxacilina 3X250mg+nizoral 1/2 tb/zi.Dupa 7 zile nici o schimbare...Pot sa-i dau 1 granula de Staphylococcinum de 3,4 ori pe zi chiar dupa tratamentul cu oxacilina?Mai facem gargara si ia si intern argint coloidal 25ppm-3/10ml/zi.
Multumesc pentru sfaturi si sustinere.Conteaza mult pentru mine!
Scuze pentru mesajul atat de lung dar sunteti singura persoana care mi-a raspuns si simteam nevoia sa spun toata povestea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ioana1976
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ioana1976
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.