Clickmed
programare rapida la medic

Criza adrenergica si fibromialgie sau doar SII + reumatism

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de Uoprek cu 11 ani in urma

Buna ziua,
Am 29 de ani, si de un am si ceva ma confrunt aproximativ din 3 in 3 luni cu niste crize de intepaturi difuze abdominale cu stari aproape de lesin ce apar in ultimele zile ale ciclului menstrual. Ultimele dati am fost suspectata de apendicita apoi de endometrita- dg. infirmate mai apoi. Tin sa mentionez ca recent mi s-a descoperit un polip endometrial, de 3-4 ani sunt diagnosticata cu SII si de vreo 8-10 ani ma confrunt cu dureri articulare ce apar si dispar fara tratament. Credeti ca toata povestea este defapt o mare dereglare hormonala nedescoperita (deoarece nimeni inca nu a banuit sfera hormonala -asta fiind doar presupunerea mea dupa ce am citit mai multe din articolele de pe acest site legate de simptomele mele) sau doar intestinul meu iritabil poate fi frate cu "moartea"- spun asta deoarece crizele respective sunt la limita imposibilului de suportat. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Criza adrenergica si fibromialgie sau doar SII + reumatism"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Ioana (acum 10 ani)

Buna.eu nu ma pricep,insa pot sa spun ca si eu am trecut prin asemenea simptome. Totul a incetat cand un doctor,in urma unei colonoscopii mi-a zis ca sunt alergica la fructoza. Tinand regimul dat de acesta am observat si alte alergii. Concret, daca mancam fructe aveam o diaree usoara, a doua zi dureri articulare si altele. Am facut conexiunea cand am spalat o cada cu un detergent la care eram f.alergica. Simptomele s-au declansat in jumatate de ora. Tin sa precizez ca am fost diagnosticata cu artrita reactiva(22 ani - nu a raspuns la tratament), colon iritabil(24 ani- infirmat de colonoscopie). Am 30 ani si am 2 ani de cand controlez aceste simptome si alergii (inainte credeam ca nu sunt alergica la nimic). Nu zic ca esti alergica la fructoza,dar o alergie ai. Daca vrei sa verifici sunt regimuri alimentare pentru identificare si teste. Ex: alergie la lactoza-bei lapte normal si in alta zi lapte fara lactoza. Daca simti ca expiri zer,daca ai diaree la unul si mai putin la altul,ar fi bine sa stai departe de lapte. Sper sa-ti fie de folos. Cat despre natura hormonala,stiu sigur ca hipofiza si tiroida si cred ca si timusul nu sunt vinovate. Tine un jurnal cu ce ai mancat,baut,daca a plouat,a batut vantul,daca ai salat la mana,daca te manca pielea de la o haina,bijuterie etc. P.S. Intepaturi abdominale insotite de usturimi anale cand iesi cu scaunul pot fi semne ca ar trebui sa inmoi bine cerealele inainte sa le mananci. Doar intepaturi pot fi date de nervi la nivelul coloanei care sunt prinsi intre vertebre. Intepaturile se simt la terminatiile lor si cedeaza sau se accentueaza la miscarea coloanei. Nu stiu despre polipi,dar macar poti elimina cateva posibilitati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.