Clickmed
programare rapida la medic

Faringotraheita acuta

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de skyly cu 11 ani in urma

Buna ziua.am un baietel de 4 ani care de o luna tot tuseste.medicul mi-a are a zis ca are mucozitati pe caile respiratorii.i-am dat imunorezistan si sirop de patlagina si nu i-a trecut.acum am fost la control si mi-a zis ca are faringotraheita acuta si i-a prescris revigrip si septilin.asi dori sa stiu daca septilin si imunorezistan e acelas lucru,pentru ca imunorezistan il dau in toate lunile cu r ,10 zile pe luna ,iar acum ar trebui sa ii dau septilin 14 zile.nu mai intelegce trebuie sa fac.ce trebuie sa ii dau pentru ca din ce am citit cele doua siropuri sunt pentru imunitate.imi puteti sune mai amanuntit ce trebuie sa fac?va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Faringotraheita acuta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

franca 2007 (acum 11 ani)

buna as dori sa stiu daca sa rezolvat problema baietelului tau si daca da ce iai dat pentru ca si eu sint in aceeasi situatie si am disperat practit nu mai stiu ce sai dau tuseste intruna mai ales noaptea si eu am fost de 3 ori la control si la fel miau zis ca din cauza mucilor va rog din suflet cine ma poate ajuta cu un sfat ca simt ca innebunesc si fetita la fel nu mai poate mititica de atata tuse

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de franca 2007
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de franca 2007
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
skyly (acum 11 ani)

din pacate nu.tot tuseste.ce 2luni jumate tot ii dau tot felul de siropuri naturiste si nimic.acum ii dau un alt sirop cu care ma asigurat medicul ca ii va trece .desii il dau de 10 zile(poligema de tuse) nu se vede nicio schimbare.dupa ce terminam cu acest sirop si nu se va schimba nimic voi cere sa merg cu el la un specialist ca deja nu mai pot sa il vad tusind in fiecare noapte. va doresc sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de skyly
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de skyly
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
George R (acum 5 luni)

ati incercat cu bronho-vaxom ?...1 plic dimineata pe nemancate 10 zile pe luna 3 luni ....pauza o luna doua si se

reia 3 luni ...e ok sa se inceapa in septembrie si sa terminati pana in mai.Consultati medicul de familie .Eu asa am

reusit sa scap de raceli si tuse repetate la copii mei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de George R
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de George R
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.