Clickmed
programare rapida la medic

Candidoza bucala

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de valeriu222 cu 11 ani in urma

Buna seara , poate i-mi raspunde cineva !!! acum 3 luni am simtit o durere usoara in cerul gurii , am considerat ca este de la tigari .. nu am luato in seama dupa 1 luna am simtit ca ma ustura vf limbii si simteam ca o arsura usoara , si o pata rosie cam cit o unghie , dupa inca douasaptamîni am observat in partea dreapta a limbii inca 2 pete rosii ca si pe vf limbii dar mai mici (pe lateral). am fost la ORL doamna dr.. a zis ca nu am nici macar infectie , sa nu ma sperii. mi-a dat sa fac gargara .. apa si bicarbonat .. 2-3 pastile de nistatin sa le pisez si sa le amestec cu glicerina boraxata am urma o saptamina si nu am simtit nici o ameliorare am luat o apa de gura si un tub de unguent ..keno... scz nu retin mai mult cum se cheama. Am citit pe aici pe internet si am facut testul cu saliva intr-un pahar cu apa , dupa cum am vazut am candidoza bucală.. in apa sau format ca niste firisoare , o sa merg luni iar la ORL , poate fi de la un cancer ... acum citiva ani 3-4 ani am facut o endoscopie la stomac , si mi sa spus ca as avea o rana pe esofag , mi sa dat citeva pastile ieftine . am fost sigur ca este o greseala , deoarece nu aveam dureri sau alte simptome care sa ma sperie. ce tratament credeti ca pot sa fac , ptr ca sint sigur ca doctora de la ORL o sa-mi zica iar ca nu am mare lucru .??? va multumesc .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Candidoza bucala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Aylin (acum 10 ani)

Buna ziua,

Am citit tarziu probabil, dar cum s-a rezolvat problema ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.