Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce sa mai fac..depresie? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de missrs cu 11 ani in urma

Am 18 ani. Pana nu demult imi doream sa fac ceva in viata, sa urmez o facultate, sa lucrez si eventual sa-mi intemeiez o familie insa acum totul s-a schimbat. In ultimii ani mama mea a facut multe greseli si a pierdut aproape tot. Daca nu in cateva luni atunci in maxim un an am putea pierde si ultimul lucru care ne-a ramas..casa. Singura optiune ramasa ar fi sa o vindem si pe aceasta si sa luam ceva mai mic si modest. Insa nu ma pot impaca cu ideea. Casa aceasta a apartinut bunicilor mei cu care am fost foarte apropiata pentru ca am locuit cu ei toata viata. Dintotdeauna si-au dorit ca eu sa raman aici sa le continui munca de o viata. De cand am aflat de aceste probleme nu mai am liniste, abia mananc strictul necesar(desi nu stiu de ce) si nu ma pot gandi decat la faptul ca bunicii mei s-au chinuit o viata pentru a-mi lasa ceva in urma si acum nu mai e nimic si simt ca i-am dezamagit desi nu este vina mea. De fiecare data cand incerc sa-mi analizez problemele obiectiv incep sa plang deoarece nu pot renunta la acest loc, la amintiri si la persoanele apropiate(o vecina si prietena de familie a devenit ca o a doua bunica pentru mine). Chiar si in momentele in care accept ca aceasta schimbare este inevitabila nu ma vad facand nimic pe viitor. Datorita lucrurilor care s-au intamplat cred ca intotdeauna se vor ivi si alte probleme si nu voi putea duce niciodata o viata normala. Mama la fel ca si mine nu vrea sa renunte la casa dar ea parca traieste intr-un univers paralel in care toate problemele se vor rezolva, deci nu-si accepta situatia.
Simt ca nu mai am puterea sa lupt impotriva problemelor ei si nici nu stiu cum s-o fac sa nu mai faca si altele pe viitor.M-am gandit si la sinucidere dar nu o fac pentru ca nu am garantia 100% ca imi va reusi si nu vreau sa traiesc toata viata cu probleme de sanatate.
Cum sa fac sa accept solutia? Cum sa scap de ideile pesimiste de viitor(desi sunt intemeiate)?
Cum sa revin la "normalitate"?
Imi cer scuze daca exista greseli de scriere, gramaticale sau nu am fost coerenta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce sa mai fac..depresie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Naturopat Claudia MNaturopat Claudia este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Nu e simpla situati dar e important sa va concentrati pe esential. nimic nu e intamplator in viata asta... daca vrei un ajutor mai personalizat ma poti suna pe numarul personal afisat sau imi poti scrie pe adresa de e''mail pentru a te ajuta indeaproape sa vedem ce putem face. Solutii sunt... dar tb sa vedem impreuna despre ce e vorba. Astept sa ma cauti.

Terapeut de specialitate medicina alternativa

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Naturopat Claudia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Naturopat Claudia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Cornelia, Craiova (acum 11 ani)

Buna,
Rezultate bune puteti obtine folosind Homeopatia. Cautati un medic homeopat bun, deoarece Homepatia are rezultate foarte bune in problemele de sanatate, dar este foarte important medicul homeopat. Am folosit Homeopatia pentru familia mea si s-au vazut rezultatele prin imbunatatirea starii de sanatate. Homeopatia se ocupa mult de suflet si cred ca va poate ajuta mult,iar medicul homeopat bun are multa credinta!
Dumnezeu sa va ajute! Numai bine va doresc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lucian (acum 11 ani)

Draga missrs, nu cred ca problema ta este de natura medicala. O casa e doar o casa, chiar daca ti-ai petrecut copilaria acolo nu e cazul sa te atasezi sentimental de un obiect. Lumea nici nu incepe si nici nu se termina cu ea, si inca este mult mai mare de atat, inimaginabil de mare. Si mai gandeste-te ca tu ai un unic rost pe acest pamant, sa fii TU fericita, nu sa continui munca bunicilor tai sau mai stiu eu ce-ti inchipui tu ca si-ar fi dorit ei. Daca gasesti aceste modeste sfaturi insuficient de convingatoare poti oricand consulta un psiholog, dar indraznesc sa cred ca in mare parte iti va spune aceleasi lucruri.
P.S.
Hai ca nu mai rezist psihic. Un mesaj al unui om cu o problema reala, pentru care cere un sfat sau un ajutor, si singurele raspunsuri sunt ale unor sarlatani care nu cauta decat sa profite de necazurile altora. Doamna Damoc, ma lasa nervii de cate ori v-am citit reclamele, pot sa apelez la tratamentul Dvs.?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DanielaHoreth (acum 8 ani)

Am creat o comunitate numita grup de suport depresie.
Te poti alatura si tu.aici gasesti prieteni cu care poti vorbi si informatii care te pot ajuta.
https://www.facebook.com/pages/Grup-de-suport-depresie/1612359012311629?ref=hl

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de DanielaHoreth
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de DanielaHoreth
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.