Clickmed
programare rapida la medic

Epilepsia si sarcina raspuns medic

Epilepsie
Intrebare postata de cristinaalina cu 11 ani in urma

Sunt bolnava de epilepsie ,nu am mai facut crize de 8 ani,dar iau un tratament destul de tare este vb despre fenobarbital depachine si finlepsin|(carbamazepina),acum cateva zile miam fc un test de sarcina pentru ca a intarziat sa imi vina menstruatia,testul a rezultat pozitiv....ce este de facut...pot pastra copilul?va rog sa imi raspundeti sunt disperata.multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Epilepsia si sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Tratamentul prescris nu se administreaza in timpul sarcinei datorita riscul de afectare fetala. Este nevoie sa consultati atat medicul neurolog curant cat si ginecolog pentru decizia finala referitoare la pastrarea sau nu a sarcinei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Epilepsie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Riedl Izabela (acum 11 ani)

mie doctoru mi-o zis ca daca timp de 2 ani nu mai fac crize..inseamna ca m-am vindecat daca sunt copil..si eu am din clasa a 6 a epilepsia..acum is a pe a 11..pff fenobarbital e un medicament bun pentru sarcina ...el se administreaza chiar si la bebelusii noi nascuti cu icter...si mie mio schimbat medicul neurolog tratamentul cand o aflat ca sunt insarcinata..acum iau fenobarbital fiindca nu affecteaza copilul si e si anti epileptic..eu is logodita si mi-am dorit copilul asta ..sper ka teo ajutat sfatu meu..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Riedl Izabela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Riedl Izabela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.